Kriptós fizetés a CDKeys.com -on

spot_img

Ritkán van úgy, hogy egy általam is gyakran használt webshoptól kapok értesítést, hogy fizetés gyanánt már a kriptopénzeket is használhatok. Tegnap a CDKeys.com-tól érkezett egy ilyen levelem. Ha videójátékokra költenéd a kemény spekulációval megkeresett kriptóidat, most itt a kiváló lehetőség.

A CDKeys.com BTC-t, BNB-t, USDT-t és TUSD-t is elfogad, néhány kevésbé elterjedt kriptopénz mellett. A fizetés a Coinify-on megy keresztül és ahogy az lenni szokott, az eltévedt vagy hibás utalások miatt eredménytelenül reklamálnál a boltnál.

A minimum vásárlási összeg, amivel fizethetsz kriptopénzekkel az 0.00022 BTC, ami most épp 12 dollár felett van, kb. 3600 Ft-nak felel meg.

Ebbe akár több A-kategóriás videójáték is beleférhet, hiszen a CDKeys.com az olcsó kulcsokról híres. Ezeket gyakran szürkezónás, kétes forrású, de legális helyekről szerzik vagy egyszerűen arbitrázs módra, harmadik világbéli országokból veszik meg tömegesen és olcsón, majd eladják nekünk. Ennek ellenére a CDKeys pont a megbízhatóságáról híres ezen a kétes piacon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img