Ma este BlockChange ÉLŐ stream a Facebook-on

spot_img

A legnagyobb hazai kriptopénz ATM szolgáltató ma egy élő eseménnyel jelentkezik. Az esemény ma este 8-kor kezdődik és te is követheted bármiféle regisztráció nélkül, ingyenesen, a Facebook-on.

Az élő adás Facebook esemény linkjéért kattints ide.

Az adás főszereplője a BlockChange vezérigazgatója, Taraczky Andrej lesz, aki a Kripto Akadémia Online Meetup sorozatának vendégeként is feltűnt már. Este a piacról, az ATM-ekről, a Bitcoin-ról és altcoinokról ad elő, valamint válaszol a nézők kérdéseire. De szót ejt az olyan mostanában szárnyaló coinokról is, mint a Dogecoin. Ha te is szeretnél kérdezni egy valódi pénzügyi szakértőtől, az élő adás közben is kérdezhetsz; de ha biztosra akarsz menni, akkor tedd fel a kérdésedet előre, a BlockChange Facebookján.

Este 8, Facebook, BlockChange stream

A BlockChange országszerte működtet, összesen 19 kriptopénz automatát, ahol a legnagyobb coinok adásvételét egyszerűen tudod elvégezni. A BlockChange kifejezetten ügyel arra, hogy mindenben megfeleljen a szabályoknak, akár a pénzügyi eszközök szabályozásáról van szó, akár a technikai és biztonsági követelményekről. Emiatt teljesen megbízhatóak az ATM-ek és tapasztalataink szerint az ügyfélszolgálatra is minden további nélkül hagyatkozhat az ember.

BlockChange.hu kriptovaluta ATM teszt az Erzsébet körút 41.-ben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img