NFT-ként fogja árulni a jegyei egy részét a Dinamo Kijev

spot_img

Az ukrán labdarúgó liga legsikeresebb csapata és az európai kupák gyakori szereplője, a Dinamo KIjev csapata készen áll arra, hogy a következő szezontól kezdve jegyei egy részét NFT-ként árusítsa. Ráadásul a jegyek kizárólag a közelgő Binance NFT Marketplace-en lesznek megvásárolhatóak.

A kriptotőzsde új, NFT piacterének felvezető kampánya keretében június végétől már megvásárolhatóak lesznek a jegyek a következő szezonra. Természetesen egy mérkőzés előtt nem az összes férőhely kerül fel a tőzsdére NFT formában; a Dinamo viszont arra fog törekedni, hogy fokozatosan elérje a 25%-os NFT-ben való értékesítést a hazai pályán játszott meccsekre.

A jegyeladás csak az egyik lába lenne az új NFT stratégiának: a Binance-en elkelt NFT-k átválthatóak lennének exkluzív relikviákra, gyűjthető dolgokra és más közösség- és hűségrendszerekben megszokott jutalmakra.

A klub terveit a Moonwalk nevű amerikai vállalat segít megvalósítani. Ők kriptopénz- és NFT alapú hűségrendszerekkel foglalkoznak.

“Azzal, hogy ezt a legendás klubot tokenizáljuk, nem azt jelenti, hogy opportunista módon egy hájpra ülünk fel és nem is egy aktuális divatot követünk. Pontos terveink vannak és egy jól körülhatárolt célt követünk: hogy a Dinamóból, Ukrajna legjobb klubjából egy technológiai vezért csináljunk Európában a következő két évben. (…) Úgy hisszük, hogy a következő évben a profi klubok klubok tucatjai vágnak bele az NFT-be és a digitális gyűjthető relikviákba. (…) Mi viszont örökre bevéssük a futballtörténelem könyvébe, hogy mi voltunk az elsők, akik ebbe belevágtak.”

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img