CROSS USD – új csillag születik?

spot_img

A Cross USD a legelső cross-chain algoritmusú stabil érme, amelyet a következő rendszerekbe integrálták már: Binance Smart Chain, Huobi Eco Chain, Ethereum, Solana, a Basis algoritmikus stabil érme protokoll alapján.

A Basis egy algoritmikus stabil érme protokoll, ahol a pénzkészlet dinamikusan igazodik a kereslet változásaihoz. A Basis protokollt úgy tervezték, hogy a kínálatot hasonlóan bővítse és szűkítse egyaránt, ahogyan a vásárlóerő alakul.

A szabályozási aggályok miatt a projekt előzetesen 2018-ban lezárult, és a projektre szánt összeget visszaadták a befektetőknek. A mostani fejlesztéseknek köszönhetően a csapat célja, hogy felelevenítsék a Basis eredeti vízióját, a Cross USD (cUSD) protokollt, ami eredetileg a HECO láncon könnyített implementációként jelent volna meg.

Egyenlőre a cUSD-ről kevés információ látott napvilágra, de ha további részletekre vagy kíváncsi a projekttel kapcsolatban, keresd fel a honlapjukat vagy medium oldalukat. Ha Ethereumot vásárolnál akár forintért itthon, a Coinmixed-nél megteheted, ha pedig Solana-t, akkor pedig az FTX-t ajánljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img