Gazdag papa mostanában ismét vásárol bitcoint

spot_img

Robert Kiyosaki a világ egyik legismertebb élet- és pénzügyvezetési tanácsadója, befektetési guruja, egyebe. Valóban bámulatos az az évtizedek következetes munkájával épített karrier, amit az ázsiai származású amerikai maga mögött tudhat, csak remélni tudjuk, hogy messze még a vége. Már csak azért is, mert Gazdag papa most(anában) vásárol bitcoint.

Tehát hősünk most, pontosabban akkor vásárol további bitcoin készleteket a portfóliójába, ha újabb 25%-ot ereszkedünk, legalábbis erről beszélt nemrég mintegy 1,6 millió követőjének. Azóta egy újabb tweetben már arról értekezett, hogy akkor fog legközelebb vásárolni, ha benézünk 30 000 dollár alá.

Tehát mégsem most, de lehet, hogy hamarosan. Az mindenesetre legalább biztos, hogy nemrég arra is kaptunk egy -sajátos- magyarázatot, hogy miért nyitott a kriptopénzek iránt:

Ne felejtsétek el, hogy nem a bitcoinnal, vagy a nemesfémekkel van probléma. A probléma az inkompetens kormányzatokkal van.

Majd odaszúrt egyet még a Wall Steetnek, és a FED-nek is, mondván, hogy velük is van ám probléma. Illetve arra is emlékeztetett, hogy az arany bizony 300 dollár volt még 2000-ben. Kétségtelen, hogy azóta közel tízszeres növekedésen ment keresztül a nemesfém, csak remélni tudjuk, hogy hasonló emelkedés vár a kriptopénzekre is.

Úgy tűnik, hogy szoros figyelemmel kíséri a piacot, hiszen májusban, amikor 50 000-re esett a vezető kriptopénz ára figyelmeztette a követőit, hogy készüljenek fel a vásárlási lehetőségre. Ez az esés a Musk féle “mégsem fogadunk el bitcoint” tweet hatására következett be.

Korábban azt is megtudhattuk, hogy 9000-nél vett először bitcoint, ezt azonban megbánta, mármint azt, hogy nem pár centnél vásárolt be, ahogy azt néhány szerencsés tette egykor. Végezetül következzék Kiyosaki árfolyamjóslata:

1,2 milió dollár a következő öt év során. Ha most szerenél hallgatni a Gazdag papára, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img