Az a bizonyos Burce Lee ütés

spot_img

Biztosan hallottatok a 1inch tőzsdéről és használtátok is már, ha másért nem, talán a múlt évi airdrop kapcsán biztosan. Miért is jó nekünk a 1inch platform? Az oldal lényege, ami egyben az előnye is a konkurenciával szemben! A legendás Bruce Lee ütésről elnevezett 1inch, egy decentralizált kripto tőzsde aggregátor, amely több tőzsdét kapcsol össze egyetlen platformba.

A DeFi, viszonylag még mindig egy új iparág, és emiatt a kriptovaluták árai vadul ingadoznak a különböző DEX-ek között. Például Ethereumot vásárolni az Uniswapon többe kerülhet, mint a Bancoron vagy a Kyberen.

A 1inch az okos szerződések erejével kiküszöböli az áringadozásoknak ezt a lehetőségét. Ezek a szerződések automatikusan végrehajtják a tranzakciót a legolcsóbb tőzsdén keresztül, vagy kisebbekre osztják a megbízást a díjak csökkentése érdekében. Minden tranzakció után még azt is megmutatja az oldal, hogy mennyit spóroltunk. Továbbá az Ethereum blokklánccal való együttműködés mellett a 1inch a Binance okosláncával is együttműködik.

A DeFi jövőjét olyan protokollok fogják meghatározni, amelyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik az iparág használatát a felhasználók számára. A 1inch mindkettőre gyógyír jelenleg. Ha kipróbáltad már a platformot, oszd meg velünk a tapasztalataidat a komment szekcióban.

A Binance Smart Chain lenne az Ethereum legyőzője?

Erős hónapot zárt az Uniswap

Ha 1INCH tokent szeretnél vásárolni a Binance felületét ajánljuk! Ha a tokennel kereskedni is szeretnél, hallgasd meg kereskedőink javaslatait discord szerverünkön. Kezdő befektetőknek pedig az alábbi letölthető füzetünkből meríthetnek hasznos információkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img