BTC: jobb ha itt megkapaszkodik az árfolyam

Megosztom

Az elmúlt 20 napban egy tripla aljat írt le a Bitcoin árfolyama a dollár ellenében. Ez hagyományosan annak a jele, hogy a piac megtalálta az aljat és innentől elindulhatunk felfelé. A 31 000 dolláros aljtól a BTC egyelőre 38 500 -ig jutott. Jelenleg épp egy lefelé tartó diagonális trendvonalat tesztel nagyjából a 38 200 magasságában.

Ha sikerülne felkapaszkodni erre a trendvonalra, majd új támaszt találni, az megnyugtatóan hatna a piacra. Ezután a következő támasz szintet, a 41 000 dollárt tesztelhetjük.

Ha a piac elutasítja a trendvonalat, akkor újra a 31 000 dollár felé vehetjük az irányt. Ezzel együtt egy csökkenő háromszög is kirajzolódna, ami a támasz letörését vetítené előre.

A napos grafikonon érdemes lehet figyelni az 50-es és a 200 napos EMA-kat. Az elmúlt két nap emelkedése némiképp kitolta a halálkeresztet, ami ténylegesen a bikapiac végét jelzi. De a veszély még nem múlt el. Valószínűleg a jövő hét folyamán kiderülhet, hogy letöri-e az 50-es a nagyobb exponenciális mozgóátlagot – ez pedig fontos jelzés lesz az egész piacnak.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel