BTC: itt az esély, hogy áttörjük a 200 EMA-t

spot_img

A napos grafikonon a Bitcoin tegnap nem tudott a 40-41 000 dolláros ellenálláson áttörni – ez a 200 napos exponenciális mozgóátlag szintje is. A jó hír, hogy ez nem is volt reális: egyelőre annak is örültünk, hogy sikerült kitörni a lefelé tartó csatornából három nappal ezelőtt. Most ennek a csatornának a visszatesztje kövketkezikm a mai és a holnapi gyertyán.

Ha megpattan ezen a vonalon, akkor a nagy májusi esés óta először tudna támaszt találni a piac a 38500 körüli szinten. Ez már sorban a harmadik magasabb alj lehetne, ami még több lendületet adhat a bikáknak. Innen indulhat újra a 40-41 000 dolláros ellenállás ostroma. A 200 napos exponenciális mozgóátlag áttörése viszont nem lesz egyszerű, de ezt a vonalat ajánlott figyelni a következő időszakban.

A halálkereszt még mindig fenyeget: sokan az 50- és a 200-napos EMA keresztezését erre a hétre várták, most úgy tűnik ez újra kitolódik, de a rózsaszín (50 EMA) és a fekete (200 EMA) vonal már nagyon közel áll egymáshoz. A keresztezés a bikapiac végét jelentené.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img