Most először egy estén két LIVE-al is jelentkezik a BlockChange

spot_img

A legnagyobb hazai kriptopénz ATM szolgáltató ma este két élő eseménnyel jelentkezik. Az esemény ma este 7-kor kezdődik és te is követheted bármiféle regisztráció nélkül, ingyenesen, a Facebook-on.

A Facebook eseményt az alábbi linken éred el.

A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő BlockChange LIVE-on a szerevezők egy kicsit újítottak. Most először egy estén két LIVE-val is jelentkeznek:

  • 19:00 órától KriptóKezdő LIVE,
  • 20:00 órától pedig KriptoHaladó LIVE STREAM formában, amelyen vendégelőadó is lesz.

KRIPTOKEZDŐ élő adáshoz csatlakozz, ha többet szeretnél megtudni a korrekcióról a kripto eszközökben. Mi van mögötte és mi várható a jövőben.

A KRIPTOHALADÓ élő adásban többet tudhatsz meg az NFT-ről és annak jövőjéről! Ennek a résznek a vendége Czeglédi Tamás MBA a Blockchaineum társalapítója lesz, aki részletesen fog beszámol témáról.

Ne feldd! Ma este BlockChange LIVE! Egy este, két esemény!

A BlockChange az ország 12 pontján működtet kriptopénz automatát, ahol Bitcoin, Ethereum, Litecoin adásvételét egyszerűen tudod elvégezni. Ha szeretnél többet megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange honlapjára, vagy nézd meg az általunk készített bemutató kisfilmet youtube csatornánkon.

BlockChange.hu kriptovaluta ATM teszt az Erzsébet körút 41.-ben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img