A Crypto.com lett az UFC hivatalos partnere

spot_img

A Crypto.com megállapodást kötött az Ultimate Fighting Championshippel (UFC), a világ vezető vegyes harcművészeti szervezetével, így hivatalos partnerévé vált. Ezentúl a Crypto.com logója a versenyeken, a sportolók által viselt UFC ruházaton, valamint a sarokemberek által viselt ruházaton is meg fog jelenni.

A ruházati termékeket gyártó Venum szintén az UFC partnere, és a logója szintén szerepel a harcosok felszerelésein. Arra a kérdésre, hogy miben különbözik a Crypto.com partnersége, Chris Bellitti, az UFC szóvivője elmondta:

“A Venum az UFC hivatalos öltözködési és ruházati partnere, ami azt jelenti, hogy a Venum tervezi a versenyeken a sportolók által viselt harci felszereléseket, valamint a megvásárolható szurkolói ruházatot. A Crypto.com ezzel szemben ugyanúgy hivatalos partner a harci felszereléseken, de nem játszik szerepet a ruházat tervezésében/gyártásában.”

A Crypto.com szerint, a partnerség értelmében jelentős ismertségre tesz majd szert az UFC több, mint 625 milliós globális rajongói bázisával és több, mint 150 millió közösségi média követőjével. A Crypto.com emellett megkapja az UFC “legelső hivatalos kriptopénz platform partnere” címet, ami egy új szponzorációs kategóriát jelent az UFC számára – áll a közleményben.

Az üzlet célja, hogy “a kriptót a mainstreambe hozzuk, miközben a világ legjobb sportolóinak, csapatainak és ligáinak támogatásával növeljük a márkánk ismertségét” – mondta Kris Marszalek, a Crypto.com vezérigazgatója.

A Crypto.com UFC-vel kötött szerződése egy “hosszú távú partnerség” kezdete, de a konkrét időtartamról nem kívánt nyilatkozni. Általában az ilyen megállapodások öt-tíz évre szólnak (a UFC legutóbbi partnersége a Reebokkal hét évig tartott).

A Crypto.com márkájú sport eszközök most szombaton, 2021. július 10-én Las Vegasban debütálnak a UFC 264, Dustin Poirier és Conor McGregor mérkőzésén.

A Crypto.com-nak nem ez az első ilyen jellegű szponzorációja. A cég nemrég kötött megállapodást a Forma-1-el (F1) 100 millió dollár értékben, és ezzel a cég első hivatalos kriptopénz szponzora és NFT partnere lett. A Crypto.com nem kívánta kommentelni a UFC üzlet nagyságát.

Továbbá az év elején a Crypto.com az F1-es Aston Martin Cognizant csapattal, a National Hockey League Montreal Canadiens csapatával és a Lega Serie A labdarúgó bajnoksággal is szponzori megállapodást kötött.

A Crypto.com natív tokenjét a CRO-t meg tudjátok vásárolni az általunk preferált tőzsdéken, az FTX-n, a Huobi-n, a KuCoin-on és természetesen a Crypto.com saját tőzsdéjén és telefonos applikációjában is.

/theblockcrypto, crypto.com/

Crypto.com a Forma 1-ben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img