A VISA és a Mastercard messziről figyeli a Binance sorsát, egyelőre nem tilt

spot_img

Az utóbbi időben rendre arról szóltak a hírek, hogy a Binance-et a világ több országában is felfedezték magunknak a pénzügyi hatóságok és bizonyos lépéseket tettek annak érdekében, hogy a szabályok betartására kötelezzék a legnagyobb kriptotőzsdét.

De nem csak a hatóságok, hanem az európai pénzügyi óriások is egyre inkább szeretnék megvédeni az ügyfeleiket a kockázatos kriptopénz piacoktól: a Barclays és a Santander például letiltotta a Binance-re irányuló tranzakciókat. Az említett bankok ügyfelei most már csak kártyával tudnak befizetni a tőzsdére.

Felmerült, hogy a Visa és a Mastercard követni fogja a trendet, de úgy látszik egy darabig még megnyugodhat a binance.

A Financial Times friss cikke szerint a Visa felvette a kapcsolatot a kriptotőzsdével és figyeli az események és a tranzakciók alakulását. A kártyákibocsátó tisztában van a hatóságok problémáival, de egyelőre nem lát okot arra, hogy önkényesen fellépjen a tőzsde ellen.

A Mastercard hasonlóan nyilatkozott a sajtónak: „továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet és azt, hogy a tőzsde hogyan teljesíti a szabályozásokat”.

Jelenleg egyik kártyatársaság sem tervezi, hogy gátat szabjon a Binance tranzakcióinak.

A Visa kapcsán valamelyest a Binance felé billentheti a mérleget, hogy a Binance bankkártyáját is a Visa adja ki, így már régóta kapcsolatban vannak és valószínűleg jól ismerik a Binance tevékenységét.

Érdekel, hogyan tudod felhasználni kriptopénzeidet bankkártyás vásárlásokban? Hogyan lehetne elkölteni a Binance-en vagy más tőzsdén tartott kriptóidat? Csatlakozz a Discord szerverünkhöz és keresd meg a #bankkártyák szobát. Segítünk, hogy a legjobb ajánlatot találd meg a piacon!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img