Anon Inu: kriptopénz az Anonymoustól

spot_img

Nem kell kriptopénz gurunak lennünk ahhoz, hogy tudjuk: ezen a piacon se szeri, se száma a furcsaságoknak. Szép példa erre az “inu” láz, a mémcoinok ükapjának tartott DOGE mentén született Shiba Inu után végigsöpörték a világot a legkülönbözőbb kutyás kriptopénzek.

A külcsíny adott, szponzorációk a világ vezető sporteseményein, tetszetős, ügyes online marketing és közösségépítés, a fundamentumról azonban jobb, ha nem kérdezünk semmit. Most a világ legismertett hacker csoportja, az Anonymous is beszáll a buliba. Kutya egy világot élünk.

Persze ahogy az Anonymous esetében szinte soha, úgy most sem tudhatjuk biztosan, hogy valóban a hírhedt hackerek állnak-e a háttérben, vagy ismét egy imitátor, az azonban biztos, hogy a szokásos vizuális anyagokkal fűszerezett videóközleményből értesülhettünk az új kriptopénzről.

Egy kvadrillió a teljes készlet, ezzel persze önmagában még nem lenne semmi gond, a use case azonban ismét homályos, csak annyit tudhattunk meg, hogy szembe akarnak szállni valamivel vagy valakikkel, de hogy ponotsan mivel és kivel, arról nem kaptunk közelebbi képet. Beszélnek Kínáról illetve arról, hogy augusztusban nagyot rallizhatunk, még egy kis ismétlő alap-oktatást is kapunk a piac működéséről.

Persze Elon Musk, mint “ellenség” ismét feltűnik, ahogy pár héttel ezelőtt egyszer már megfenyegették a vélt vagy valós piacmanipuláció miatt, amit a Tesla vezérnek tulajdonítanak. Muskkal a “mémháborúban”, Kínával pedig a “kriptoháborúban” akarnak birokra kelni, a lényeg az, hogy valakivel muszáj hadakozi.

Az agresszió mellett nemes célok is megjelennek, kutya menhelyeket igyekeznek majd támogatni az új coinnal, legalábbis a beharangozóban ez is említésre került. ANONINU lesz a ticker, a PancakeSwapon vásárolhatunk, deflációs modellről van szó, a teljes készlet mintegy 50%-át fogják elégetni az egyes mérföldkövek elérése során.

Persze a hodlerek is kapnak a tranzakciós díjakból, fontos incentíva mindenkinek, aki hosszútávon gondolkodik. Persze az, hogy a hosszútáv mit is jelent a mémcoinok piacán nagy kérdés, csak remélni tudjuk, hogy két hónapnál többet. Ha most szeretnél hagyományos kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img