38%-ot esett a bitcoin alapok volumene

Megosztom

Továbbra is az oldalvonal mentén várnak az intézményes- és a nagybefektetők. Erre utal, hogy az elmúlt héten a bitcoin befektetési alapok volumene 38%-ot esett vissza az idei heti átlaghoz képest.

A CoinShares legfrissebb jelentése szerint átlagosan 3,9 milliárdos volument produkáltak a bitcoin alapok a múlt héten. Összehasonlításul, 2021 átlagos napi volumene 10 milliárd dollár volt.

Bár a hangulat medvés a kriptopiacon, nincs ok kétségbeesni – állítja a CoinShares. A bitcoin ugyanis az elmúlt években nagyon hasonló volumen eséseket élt meg a nyári hónapokban.

Befolyó és kifolyó milliók az egyes alapokból, szolgáltatók szerint rendezve – CoinShares

Emellett a bitcoin alapokból 10,4 millió dollár is távozott a héten, ezzel az elmúlt tíz hétből már kilencszer lett negatív az inflow/outflow mérleg. A legnagyobb volumenű outflow már májusban megtörtént – ekkor 98 millió dollárt vettek ki az alapokból, azóta ennél sokkal kisebb nagyságrendben folyik ki a pénz a bitcoinos alapokból.

Bár a bitcoin kitettségüket folyamatosan visszafogják a nagybefektetők, az Ethereumnál ez nem látszik. Már harmadik hete pozitív volt az inflow: az ETH-s alapokba 11,7 millió dollár befolyt a héten. Az ETH mögött ott vannak az ADA alapok, ahová 400 000 dollár folyt be.

/cointelegraph/

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel