Vegasi sztiptíz klub a Bitcoin elfogadóhelyek közt

spot_img

Egy las vegas-i sztriptízklub a digitális korszakba lépett azzal, hogy a gyors és hatékony Lightning Networkön keresztül fogadja el a Bitcoint, mint fizetőeszköz.

Egy friss sajtóközlemény szerint a nevadai Las Vegasban található Crazy Horse 3 sztriptíz klub elkezdte elfogadni a Bitcoint a Lightning Networkön keresztül. A világhírű sztriptízklub azt állítja, hogy Las Vegas első olyan nagy szórakozóhelye, amely elfogadja a Lightning fizetési megoldást.

A közlemény szerint a klub integrálódott az OpenNode-dal, egy Bitcoin fizetési processzorral, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy biztonságosan vásároljanak “VIP csomagokat” BTC-vel a szórakozóhely weboldalán keresztül.

A Crazy Horse 3 publicistája, Lindsay Feldman, a BrandBomb Marketing munkatársa szerint a klub elkötelezett a vendégek számára nyújtott “modern” élmény mellett, és megjegyezte, hogy a Bitcoin “kényelmet, első osztályú vendéglátást és anonimitást” kínál.

“A klub OpenNode-dal való partnersége lehetővé teszi számunkra, hogy kielégítsük a technológia iránt érdeklődő ügyfeleink igényeit egy innovatív fizetési móddal, amely egyszerre zökkenőmentes és biztonságos.”

A klub jövőbeli tervei közt szerepel, hogy a belépőjegyekért, az ételválasztékért, a kézműves koktélokért és a klub jellegzetes “táncdollárjaiért” Bitcoinban is lehessen fizetni.

Természetesen nem ez az egyetlen szórakozóhely Las Vegasban, amely elfogadja a Bitcoint fizetőeszközként. A Golden Gate Hotel & Casino például az egyik első vegasi kaszinó volt, amelyik elfogadta a Bitcoint az étkezéshez, a szállodai foglalásokhoz, az ajándékboltjaiban és a recepción”. Ezeket a tranzakciókat a BitPay-en keresztül dolgozzák fel.

Ha a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozol, könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait. Ha Bitcoin vásárláson gondolkozol a Binance és az FTX felületén ezt megteheted.

/cryptoglobe/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img