Binance: ingyenes a kártyás be- és kiutalás

spot_img

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a Binance-en ideiglenesen elérhetetlenné vált az euró utalásokat lehetővé tevő SEPA tranzakciós rendszer használata. A tőzsde most egy átmeneti megoldással enyhít a be- és kiutalni vágyók helyzetén.

A Binance 2021. augusztus 19-én délelőtt 11:59-ig ingyenessé tette a bank- és hitelkártyákkal végrehajtott euró alapú tranzakciókat. Az akció a be- és kifizetésekre egyaránt vonatkozik.

  • A jutalékmentesség kizárólag a Binance részéről érvényes. Ha valakinek a számlavezető pénzintézete további díjakkal terheli meg a tranzakciót, azért a tőzsde nem vállal felelősséget.
  • A kártyák használatához ügyfélazonosított fiókra van szükség.
  • Az utalási limitek egyénenként eltérőek lehetnek. Ezeket a felhasználók lakhelye és szolgáltató bankja is befolyásolhatja.
  • A jutalékmentesség kizárólag csak az euróban végrehajtott tranzakciókra érvényes.

A fentiek a Binance által közzétett hivatalos inormációk voltak. Saját tapasztalataink szerint az oldalról kezdeményezett kártyás kiutalások esetében továbbra is lehetnek problémák, mert azokat egyes esetekben sikertelennek minősítve visszadobja az oldal, vagy karbantartás címszóval kiválaszthatatlanná teszi a felhasználók számára. Elképzelhető, hogy ez csak egy átmeneti probléma, amit hamarosan orvosolnak majd az oldal munkatársai.

Az euro tranzakciók indítására ezen az aloldalon van lehetőség.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img