Az adókötelezettség kimutatása is lehetővé vált a Binance-en

spot_img

Miután pár nappal ezelőtt jelentősen korlátozták a személyazonosítás nélküli kiutalások lehetőségét a tőzsdéről, a Binance most újra a jófiú képében szeretné a maga oldalára állítani a szabályozókat. A legújabb fejlemény, hogy a Binance egy adókimutatást segítő fejlesztéssel állt elő.

A felhasználók ezt arra tudják majd használni, hogy pontosan kinyerjék a tőkenyereség mértékét, a tranzakcióikat és még néhány adóbevalláshoz fontos adatot. Az adatok API-n keresztül lesznek elérhetőek és erre szakosodott adóügyi szoftverek segítségével lesznek lehívhatóak.

„A világ több országában még mindig alakulófélben van a kriptopénzek szabályozása és mind együtt fedezzük fel a legjobb utat ebben a fiatal iparban.” – mondta Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója, miután a héten belengette, hogy lemondana vezérigazgatói posztjáról. A székében pedig olyan embert szeretne látni, aki a szabályozások terén is szakembernek számít és van tapasztalata ezen a területen. Állítólag a Binance jelenleg is keresi ezt a szakembert.

Az elmúlt időszakban a Binance politikája éles fordulatot vett – részben kényszerből, miután több országban is felkeltette a törvény figyelmét. A névtelen kiutalások korlátozása csak a legutolsó lépés volt a folyamatban; korábban a részvénytokenek kereskedését is megszüntették, de ideiglenesen felfüggesztették az eurós SEPA utalásokat is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img