Az aranykeresztet is közelebb hozta a felívelés

spot_img

Az eheti felíveléssel és a 40 000 dollár körüli árfolyammal már szépen alakulnak a technikai indikátorok a bitcoin grafikonján: az aranykereszt is az elemezők asztalára került. Rekt Capital szerint egy potenciális új aranykereszt augusztus közepére várható, ha folytatódik az 50 napos exponenciális mozgóátlag iránya.

Amikor az 50-es mozgóátlag felülről keresztezi a 200-as mozgóátlagot, akkor azt halálkeresztnek nevezik és egy medvés jelzés. Ez június 19-én a BTC/USD grafikonján is megtörtént és azután az 50-es mozgóátlag tovább esett. Most viszont megfordulni látszik az indikátor.

A fentiek ellentéte, amikor egy aranykereszt rajzolódik ki a grafikonon, ha az 50-es alulról keresztezi a 200-as mozgóátlagot. Rekt Capital elemzése szerint ez már augusztus közepén megtörténhet, hála a bitcoin fantasztikus helyreállásának.

A 41 000 dolláros szint kulcsfontosságú lesz – bár sok bikás elemző arra számít, hogy még ezen a héten meglépi az árfolyam ezt a szintet; azért nem árt óvatosnak lenni, hiszen még mindig a 200 MA ellenállás alatt mozog az árfolyam. A legfontosabb támasz most 29-30 000 dollárnál van: ha az árfolyamnak sikerülne egy magasabb aljat csinálni, pl. a 36 ezres szinten, az eléggé bikás irányba tolná a piacot.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img