Megszólalt a BlockFi igazgatója az ellenük irányuló eljárás ügyében

spot_img

Több mint egy hete adtunk hírt róla, hogy eljárás indulhat a BlockFi ellen. A híreket maga a BlockFi igazgatója erősítette meg, aki szerint egy levelet kaptak New Jersey ügyészi hivatalától, amiben az állt, hogy 2021. július 22-től kezdve nem fogadhatnak új ügyfeleket az állam területéről.

Zac Prince igazgató egy tegnap kiküldött e-mail levelében tájékoztatta a BlockFi felhasználóit, – egyben megnyugtatva is – a jelenlegi helyzetről.

“A BlockFi sokrétű lakossági és intézményi üzletággal rendelkezik, de a közelmúltban a szabályozási fókusz a BlockFi kamatszámlájára (BIA) irányult. Sikeres párbeszédet folytattunk a szabályozó hatóságokkal, hogy megvédjük ügyfeleink érdekeit. Kötelességünk harcolni felhasználóink kriptoeszközeinek kamatozásához fűződő jogaiért.

 

A megbeszéléseket követően friss információként szeretném megosztani, hogy a New Jersey-i Értékpapírügyi Hivatal (NJ BOS) tovább halasztotta korábbi rendeletének hatálybalépési dátumát 2021. szeptember 2., csütörtökre.

 

Míg az NJ BOS rendelete az összes új BIA létrehozásának megakadályozására szólít fel minket, addig ez nincs hatással a jelenlegi BIA ügyfeleinkre vagy bármely más termékünkre. Biztos lehet benne, hogy a BlockFi számlájához való hozzáférés teljesen zökkenő mentes. világszerte meglévő ügyfeleink számára teljes mértékben működő képesek vagyunk, és továbbra is hozzáférhetnek a BlockFi összes termékéhez, szolgáltatásához és eszközéhez.

 

A folyamat alakulásáról folyamatosan tájékoztatni fogjuk ügyfeleinket!”

Magyarországon tehát továbbra is elérhetőek a BlockFi szolgáltatásai és a kamatszámlája is. További hírek és elemzések a Discord csatornánkon és a YouTube-on.

Eljárás indulhat a BlockFi ellen

/blockfi, coingape/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img