Szeptember 16-án mutatjuk be a világnak Satoshi szobrát

spot_img

Ahogy arról már sokszor beszámoltunk, a Kripto Akadémia a hazai piac szereplőivel összefogva szobrot állít a Bitcoin alkotójának, Satoshi Nakamotonak. A MrCoin, a Blockchain Hungary és a Blockchain Budapest közös munkája a világon elsőként állít emléket az ismeretlen fejlesztőnek, hónapok óta dolgozunk a projekten, közeledik az avató napja.

Óriási médiafigyelemre számítunk, hiszen már most, jóval a bemutató előtt is komoly érdeklődést, rengeteg kérdést kapunk. Ha szeretnél részt venni egy jó hangulatú, a globális kriptopénz piac számára is történelmi eseményen, mindenképp tarts velünk szeptemberben!

A helyszín a Graphisoft Park, a pontos időpont szeptember 16. 17:00. Arra kérünk, hogy legalább 20 perccel korábban érkezz, hogy semmiképp se maradj le a nagy pillanatról. Szintén fontos, hogy mindenképp jelezd a Facebook eseményünkön a jelenléted, hiszen tudnunk kell, hogy hány emberre számíthatunk.

Az esemény után bulit is szervezünk, ahova szintén szerettel várunk mindenkit, egy igazi kripto-esemény lesz, a hazai piac szereplőivel, külföldi vendégekkel egyaránt. A buli pontos helyszínéről is beszámolunk majd természetesen, a Facebook esemény leírásába. Ugyanitt értesülhettek majd olyan részletekről, mint például a parkolás, mosdóhasználat, egyebek.

A Facebook eseményt itt láthatod, külön köszönjük, ha meghívod azokat a barátokat és ismerősöket, akik szintén érdeklődnek a kriptopénzek iránt!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img