II. Kripto Akadémia Mémbajnokság, immár tematikával!

spot_img

A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezzük Mémbajnokságunkat, ezúttal azonban már más keretek között. Az első alkalommal bármilyen témában készülhettek mémek a kriptopénzek világán belül, most azonban úgy döntöttük, hogy eggyel magasabb szintre emeljük a humoros megmérettetést. Ezúttal csak és kizárólag az előre meghatározott tematikának megfelelő mémeket vesszük figyelemmel a verseny elbírálása során.

Tematika: Az USA kormányzata és a kriptopénzek kapcsolata, az adózás, szabályozás kérdésköre, ha úgy tetszik Uncle Sam és Satoshi Nakamoto szembenállása.

Persze a fenti tematika kissé sarkít, hiszen jól tudjuk, még a szenátusban is vannak támogatói a kriptopénzeknek. Az állam és a kriptopénzek viszonyán van a hangsúly a világ vezető gazdasági hatalmában. Fontos, hogy csak és kizárólag azokat a pályaműveket vesszük figyelembe, amik megfelelnek a fenti tematikának.

  • Verseny időtartama: 2021 augusztus 11. 9:00 – 2021 augusztus 18. 12:00.
  • Helyszín: Kripto Akadémia Discord csatorna, Kripto-Humor szoba.

Az elbírálás menete azonos, mint az első Mémbajnokság során, az nyer, akinek az alkotása a legtöbb interakciót kapja a közösségtől a Kripto Humor csatornában. Minden emoji számít, nem teszünk minőségi különbséget, csak a mennyiség számít.

  • A nyeremény egy hónap Kereskedési Tippek tagság!
  • FONTOS! Helyezd el a #mémbajnokság hashtaget a mém mellé!

Eredményhirdetés jövő szerdán, mindenkinek sok sikert, jó munkát, legfőképp pedig jó szórakozást kívánunk! Fontos persze hozzátennünk azt is, hogy ahogy legtuóbb, úgy most is törlésre kerülnek a jóízlés határát megsértő mémek, tilos az uszítás, a gyűlöletkeltés, a rasszizmus, antiszemitizmus minden formája!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img