Révbe érhet a Cardano, szeptemberben érkezik a legjobban várt fejlesztés

spot_img

Alig egy hónapon belül élesbe állhat a Cardano okos szerződéseket támogató fejlesztése, jelentették be a csapat vezetői.

A tervek szerint szeptember 12-én érkező Alonzo hard fork után, a Cardano platformjára is megérkezhetnek a különböző decentralizált alkalmazások.

A DeFi és az NFT ágazat képviselői már több más blokkláncon is nagy sikert arattak, így az elemzők hasonló fellendülésre számítanak a Cardano esetében is. Habár korábban számtalan bírálat érte a projektet az elhúzódó fejlesztés miatt, hamarosan kiderülhet, hogy érdemes volt-e ennyit várni a végeredményre.

A bejelentést követően az ADA árfolyama nagyot ugrott és a hétvége sorána harmadik legnagyobb kriptovalutává vált. Habár kétségtelen, hogy komoly várakozások előzik meg a Cardano okos szerződéseinek érkezését, vannak akik túlzónak tartják, hogy egy végső soron még működésképtelen platform ilyen magasságokat érjen el.

Az viszont biztosra vehető, hogy az egyik legnagyobb kriptós rajongótáborral rendelkező Cardano-n nagyot durranhatnak az első felkapottá váló decentralizált alkalmazások.

Néhány hónappal ezelőtt a Binance Smart Chain (BSC) esetében már tanúi lehettünk annak, hogy a szinte semmiből étkező Pancakeswap és társai miként hódították meg a piacot és váltak annak megkerülhetetlen szereplőivé. A következő hetekben, hónapokban tehát érdemes lesz odafigyelni a Cardano ökorendszeren induló appokkal kapcsolatos hírekre, bejelentésekre. Egy-egy jó választás akár rövidebb távon is nagy profittal kecsegtethet.

A Pancakeswap tőzsdei tokenjének értéke a BSC térnyerésével néhány centről 40 dollárig emelkedett.

A Cardano okos szerződéseinek érkezését még egy utolsó nagy teszt fogja megelőzni, ami szeptember 1-én veheti majd kezdetét. A fejlesztők hangsúlyozták, hogy jelenleg az ADA-t listázó mind a 140 tőzsdével együtt dolgoznak azon, hogy a token tulajdonosok számára zökkenőmentes legyen a szeptember 12-i hard fork végrehajtása.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img