Kriptós streaming szolgáltatót integrált a TikTok

Megosztom

Nem a Spotify, a Soundcloud vagy épp az Apple Music, hanem egy kriptós projekt lett az első olyan zenei szolgáltató, ami közvetlen integrációt kapott a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalának számító TikTok-ba.

Az Audius csapata tegnap jelentette be a partnerséget, aminek hatására platformjuk tokenjének értéke a duplájára emelkedett.

A blokklánc technológiát is alkalmazó Audius-on jelenleg mintegy 100 000 előadó számai érhetőek el, és olyan ismertebb nevek is promótálják őket, mint például Skrillex és deadmau5.

A feltörekvő zenészek számára a TikTokkal való együttműködés egy újabb esélyt jelenthet a kitörésre, hiszen a közösségi oldal több mint egymilliárd felhasználójától mostantól kezdve csak egyetlen gombnyomás választja el őket. Közvetve maga az egész kripto ágazat is profitálhat az integrációból, hiszen az Audius felöl érkező számok révén a TikTok felhasználói is közelebb kerülhetnek majd a kriptovalutákhoz.

Az Audius egy olyan streaming szolgáltatás, ami a blokklánc nyújtotta lehetőségekkel egészíti ki a művészek bevételszerzési lehetőségeit. (Pl.: rajongói tokenek, NFT-k kibocsátásával).

Az oldal az Ethereum és Solana blokkláncokon is elérhető AUDIO tokenek iránti keresletet a platformon aktiválható extra funkciókkal próbálja meg élénkíteni. A tokent stake-elő zenészek, vagy kiadók számai például gyakrabban jelenhetnek meg az Audius ajánlóiban, de a token tulajdonos rajongók sem járhatnak rosszul, mert kriptóikat a kedvenc előadóikhoz delegálva részesedést kaphatnak az általuk elért bevételekből.

Érdekesség, hogy a TikTok alig egy hónappal ezelőtt tiltotta oldalán a kriptovalutákkal kapcsolatos hirdetéseket, mivel az altok tavaszi emelkedése során sok influenszer félrevezető tartalmakkal próbálta meg vásárlásra buzdítani saját követőit.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a YouTube-on.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel