Még várat magára a kulcs szint áttörése

Megosztom

Amint azt szombati bejegyzésünkben is megírtuk, a bitcoin számára első nekifutásra kemény dió lehet a 48 000 dolláros szint áttörése. A nyári uborkaszezonra jellemző, csökkenő forgalom mellett a BTC lendülete is vesztett az erejéből, így egyenlőre még épp csak megkarcoltuk az előttünk tornyosuló ellenállást.Az áttörés előtti bizonytalanség és erőgyűjtés, vagy egy ezen a ponton bekövetkező kisebb korrekció egyelőre nem adna okot az aggodalomra. A jelenlegi helyzet most még a tavalyi őszi bika piac kezdetét jelző struktúra kialakulására emlékeztet.

2020-ban a jelenlegihez hasonló módon formálódott a 10 000 dollártól 60 000 dollárig tartó emelkedést felvezető grafikon

Bár a bitcoin esetleges további korrekcióját az elmúlt hetekben remekül teljesítő altok is megérezhetik, a BTC kriptopiaci dominanciája alapvetően még mindig egy lefelé tartó pályán mozog.

A bitcoin piaci részesedése jelenleg 44%

Ez további teret adhat más coinok emelkedésének, melyek közül a következő hetek egyik felkapott darabja lehet a rendkívül népszerűnek számító ADA.

A Cardano-n nemsokára egy nagyobb frissítés fog élesedni, így az ismét bikásba forduló piaci hangulat mellett most nem tűnik elképzelhetetlennek a korábban elért 2.48 dolláros árfolyamcsúcs szeptember közepéig történő ismételt meglátogatása, vagy akár egy új rekord elérése. Ezt megelőzően viszont itt sem lehet kizárni egy kisebb visszaesés lehetőségét.

Ha az árfolyam a következő napokban visszatérne és meg is tartaná a korábban már több alkalommal is ellenállásként funkcionáló 1.89 dolláros régiót, az jó nyereség/kockázati aránnyal kecsegtető beszállót jelenthetne a hard forkot megelőző időszakra.

További elemzések Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel