Már csak 16-ot kell aludni, és itt lesz Satoshi szobrának avatója!

spot_img

Bő fél éves munkánk ér hamarosan véget, a Kripto Akadémia csapata, a MrCoin kriptopénzváltó, a Blockchain Budapest konferencia és a Blockchain Hungary szövetség rengeteget tett azért, hogy felavathassuk a világ első Satoshi Nakamoto szobrát.

Nagyon izgatottak, és egy kicsit talán már fáradtak is vagyunk, hiszen mi sem gondoltuk volna, hogy mennyi munkával jár egy szobor összehozása. Dehát hogyan is gondolhattuk volna, hiszen szobrot azért mégsem állít minden héten az ember, semmit sem tudtunk erről a területről, mostanra azonban már akadémiai székfoglalót írhatnánk a szoborállítás mikéntjéről.

De viccet félretéve az izgalom és az öröm összehasonlíthatlanul nagyobb, mint a fásultság, boldogok vagyunk, hogy eljutottunk idáig, a célegyenes pedig már karnyújtásnyira van. Bizony nem volt könnyű helyszínt találni, mindent megszervezni, míg a művészek a szobor elkészítésén dolgoztak.

Komoly médiafigyelemre számítunk, hiszen mégiscsak egy “world’s first” eseményről van szó, azt pedig nagyon szeretik az úságírók, ezt első kézből tudjuk mi is. A Facebook eseményt eddig 445-en igazolták vissza, 195-en mondták, hogy biztosan jönnek, 250-en pedig érdeklődnek.

Persze toljuk a szekeret az utolsó pillanatig, meglátjuk, hogy végül mennyien lesznek jelen a Graphisoft Parkban, a leleplezés pillanatában. Ha a vírus újra felüti a fejét, az nyilván nekünk sem tesz jót, de ez egy olyan kockázat, amivel most mindenkinek szembesülnie kell, aki mondjuk így: vendéglátással foglalkozik.

Az biztos, hogy mi beletesszük, amit bele tudunk, önmagunkat adjuk, abból is a legtöbbet, ez jó érzés mindannyiunknak. Szeretettel várunk téged is szeptember 16-án, 17:00-kor a Graphisoft Parkban, tarts velünk, és hozz el még legalább három bitcoin érdeklődőt! 🙂

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img