Levelet írtunk alá arról, miért állítunk szobrot Satoshinak

spot_img

Közeledik a nagy nap, szeptember 16-án, jövő csütörtökön felavatjuk Satoshi Nakamoto szobrát! A világ első Satoshi szobra lesz ez, komoly nemzetközi figyelemre számítunk, ahogy arra is, hogy sokan jöttök el, hogy élőben, elsők között láthassátok az alkotást!

A Facebook eseményt itt láthatjátok, érdemes feliratkozni, ha szeretnétek ott lenni. Múlt hét pénteken volt az egyik utolsó meetingünk, amin az avató, és az utána lévő buli részleteit tisztáztuk, arról, hogy pontosan hol lesz az afterparty, a Facebook eventből tájékozódhattok.

A buliba meglepetésvendéggel is várunk!

A találozón aláírtunk egy levelet, amiben arról beszélünk, hogy pontosan miért is csináljuk ezt az egészet, mik a motivációink. A levél teljes szövege alább látható. Hogy pontosan mit csinálunk ezzel a levéllel, az egyelőre legyen meglepetés, hamarosan kiderül ez is! Tartsatok velünk!

Borítóképünkön balról jobbra: Szilágyi Imre – Blockchain Budapest, Györfi András – Kripto Akadémia, Kalocsai Kornél – Blockchain Hungary, Debreczeni Barnabás, Debreczeni-Raskó Gabriella – MrCoin.

Azért állítottuk ezt a szobrot, mert hiszünk abban, hogy a “Satoshi Nakamoto” néven publikáló programozó olyasmit alkotott, ami valóban jobbá teheti a világot. Hiszünk a Bitcoin, és a mögötte lévő szellemiség erejében. Hiszünk a decentralizációban, az értékek szabad transzferében, és abban, hogy egy pénzügyi rendszerhez hozzáférni alapvető jog, ami minden embertársunkat megillet.

 

A Bitcoin, és a mögötte álló blokklánc-technológia az informatika következő fejezete, jelentősége vetekszik az internet széleskörű elterjedésével. A kriptopénzek azt teszik a pénzzel, mint amit az e-mail tett a postaszolgálattal. Egyszerűbb, hatékonyabb, igazságosabb rendszerekről van szó, amelyek mindannyiunk életét jobbá tehetik.

 

A Bitcoin, és az alapjául szolgáló blokklánc technológia forradalmat indított el a pénzpiacokon, begyűrűzve az élet számos más területére is. Hatását most, amikor ezt a szobrot állítjuk, még nem tudjuk pontosan felmérni. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy elsöprő erejű, kimagaslóan fontos változást hoz az emberiség életében. Ezért érdemel szobrot “Satoshi Nakamoto”, a Bitcoin alkotója. Reméljük, sikerült méltó emléket állítanunk személyének és munkájának.

 

Hiszünk a Bitcoinban, hiszünk a szabadságban, hiszünk abban, hogy a világot minden embernek jobb körülmények között kell elhagynia, mint amilyenben találta, amikor érkezett.

 

Szeretettel köszöntünk, Satoshi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img