OKEx: DeFi Hub és NFT piactér

Megosztom

Az OKEx bővíti decentralizált pénzügyi szolgáltatásait egy DeFi Hub és egy NFT-k létrehozására és eladására szolgáló piactérrel.

Egy múlt csütörtöki bejelentés szerint a kripto spot és derivatív tőzsde két kezdeti eszközével, az NFT Marketplace és a DeFi Dashboard segítségével indította el a DeFi Hubot. Az NFT Marketplace lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját NFT-ket nyomtathassanak, amelyeket a létrehozó által meghatározott jogdíjjal értékesíthetnek.

A felhasználók más támogatott platformokról, például az OKExChainről importálhatnak majd NFT-ket az OKEx NFT Marketplace-re, ahol “az OKEx-nek kifizetett nulla tranzakciós díjjal” vásárolhatnak, adhatnak el vagy kereskedhetnek NFT tokenekkel.

Az új DeFi Hub-hoz szükség van az OKEx Wallet-tel való kapcsolatra, a tőzsde által böngésző bővítményként kínált többláncú decentralizált pénztárcához. A DeFi Dashboard funkció áttekintést nyújt a felhasználók decentralizált eszközeiről a főbb blokklánc hálózatokon és protokollokon keresztül.

Lennix Lai, az OKEx igazgatója kiemelte, hogy a gyorsan növekvő NFT piac számára átfogó rendszerre van szükség. A DeFi Hub célja, hogy az NFT Marketplace segítségével felgyorsítsa az NFT tokenek elfogadását.

A digitális művészet új aspektusaként széles körben használt NFT-k a digitális és fizikai javak ellenőrizhetően egyedi ábrázolásai. Mivel a hagyományos pénznemmel ellentétben nem csereberélhetők, értéküket a vásárlók határozza meg.

A digitális tulajdon új formája iránti növekvő keresletnek köszönhetően az NFT piacok nemcsak a kriptoökoszisztémán belül, hanem a technológia világában is egy új szintet képviselnek. A múlt hónapban a kínai e-kereskedelmi óriás, az Alibaba is elindított egy NFT piacteret, hogy a védjegyek tulajdonosai tokenizált licenceket adhassanak el szellemi tulajdonukhoz.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cointelegraph, coingape/

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel