OKEx: DeFi Hub és NFT piactér

spot_img

Az OKEx bővíti decentralizált pénzügyi szolgáltatásait egy DeFi Hub és egy NFT-k létrehozására és eladására szolgáló piactérrel.

Egy múlt csütörtöki bejelentés szerint a kripto spot és derivatív tőzsde két kezdeti eszközével, az NFT Marketplace és a DeFi Dashboard segítségével indította el a DeFi Hubot. Az NFT Marketplace lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját NFT-ket nyomtathassanak, amelyeket a létrehozó által meghatározott jogdíjjal értékesíthetnek.

A felhasználók más támogatott platformokról, például az OKExChainről importálhatnak majd NFT-ket az OKEx NFT Marketplace-re, ahol “az OKEx-nek kifizetett nulla tranzakciós díjjal” vásárolhatnak, adhatnak el vagy kereskedhetnek NFT tokenekkel.

Az új DeFi Hub-hoz szükség van az OKEx Wallet-tel való kapcsolatra, a tőzsde által böngésző bővítményként kínált többláncú decentralizált pénztárcához. A DeFi Dashboard funkció áttekintést nyújt a felhasználók decentralizált eszközeiről a főbb blokklánc hálózatokon és protokollokon keresztül.

Lennix Lai, az OKEx igazgatója kiemelte, hogy a gyorsan növekvő NFT piac számára átfogó rendszerre van szükség. A DeFi Hub célja, hogy az NFT Marketplace segítségével felgyorsítsa az NFT tokenek elfogadását.

A digitális művészet új aspektusaként széles körben használt NFT-k a digitális és fizikai javak ellenőrizhetően egyedi ábrázolásai. Mivel a hagyományos pénznemmel ellentétben nem csereberélhetők, értéküket a vásárlók határozza meg.

A digitális tulajdon új formája iránti növekvő keresletnek köszönhetően az NFT piacok nemcsak a kriptoökoszisztémán belül, hanem a technológia világában is egy új szintet képviselnek. A múlt hónapban a kínai e-kereskedelmi óriás, az Alibaba is elindított egy NFT piacteret, hogy a védjegyek tulajdonosai tokenizált licenceket adhassanak el szellemi tulajdonukhoz.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cointelegraph, coingape/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img