OKEx: magas hozamok és NFT-k

spot_img

A Kripto Akadémia és az OKEx közös együttműködésének részeként, a jövőben bejegyzéseket olvashattok majd a tőzsdével kapcsolatos történésekről, újdonságokról. Ennek keretében nemsokára részletesebben is bemutatjuk számotokra a váltó felületét, illetve hazai képviselőjüket is igyekszünk majd megszólaltatni.

Az eddig főleg ázsiai ügyfélkörrel rendelkező OKEx nemrég kezdett el Európában is terjeszkedni, a tőzsde azonban nem csak marketing, hanem technológiai szempontok alapján is igyekszik egyre feljebb tornászni azt a bizonyos lécet. Ezen törekvéseiknek megfelelően mostanra már több DeFi platformot is integráltak az oldalukba.

A fejlesztéseknek köszönhetően az USDC, USDT, DAI, ETH, illetve még úgy tucatnyi más coin tulajdonosa a tőzsdei tárcájából élvezheti az ezek által biztosított magas hozamokat, amik az OKEx Earn menüpontja alatt érhetőek el.

Ma délelőtt az alábbi éves hozamokat kínálta az OKEx a DAI stabil coin tulajdonosok számára.

Az OKEx ugyanakkor nem csak a DeFi, hanem más feltörekvő trendeket is igyekszik szem előtt tartani, melyek egyike az NFT szegmens. Az NFT-k a teljesen egyedi, más kriptopénzekkel össze nem cserélhető tokeneket jelentik, amelyek megtestesíthetik bármilyen digitális, vagy fizikai ingó és ingatlan vagyontárgy tulajdonjogát.

Az NFT-k a tulajdonságaik alapján kiválóan alkalmasak lehetnek arra, hogy műkincsek és ritkaságok elektronikus megfelelőivé váljanak, vagy például különböző rendezvényekre, utazásokra szóló jegyeket, jogosultságokat garantáljanak tulajdonosaik számára.

Az OKEx több ígéretes NFT token szolgáltató felvételét is tervezi, melyekről csütörtökig szavazhatnak az oldal felhasználói. A szavazás maga nem csak a like vadászatban merül ki, mert a tőzsde minden potenciális token számára lehetővé tette azok beutalását. Azok az NFT projektek, amelyek tokenjeit legalább 2000 felhasználó helyezi letétbe az OKEx-en, előnyt élveznek majd az elbírálásnál és nagy valószínűséggel felkerülnek a váltó kínálatába.

A jelenleg vizsgált NFT-k a következők: Aavegotchi (GHST), Meme (MEME), Rarible (RARI), Whale (WHALE), Dego Finance (DEGO), Bonk Token (BONK).

Sokan vélik úgy, hogy a DeFi után az NFT szektor is átmehet majd egy néhány hetes/hónapos mini bika piacon, mely során a terület vezető coinjainak értéke megsokszorozódik, azonban mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy csak kellő körültekintéssel fektesse ezekbe a pénzét. Öt és tízszereződések ide vagy oda, de a DeFi-k felfutásának sem csak nyertesei voltak.

Ha szeretnétek többet is megtudni az OKEx-ről, látogassatok el a tőzsde oldalára, vagy kövessétek figyelemmel a róluk készített további anyagainkat.

OKEx: akár 110 dollár értékű bónusz és 20%-os visszatérítés a regisztrációért

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img