600%-os átlaghozammal ért véget a DeFi nyár

spot_img

Véget ért a nyár, ami a kripto piacok esetében leginkább a DeFi tokenek erősödéséről szólt. A következő táblázatból megtudhatjátok, hogy az ágazat ismertebb képviselői közül kik és hogyan teljesítettek az elmúlt hónapok során.

A táblázat a képre kattintva nagyítható.

Amint láthatjátok, havi bontásban csak 4-5 alkalommal fordult elő, hogy egy coin az előző havi árfolyamához képest alacsonyabb árfolyamon zárt volna és ezeket az eseteket is rendre további erősödések követték.

Az Ethereum alapító, Vitalik Buterin ezzel kapcsolatban tegnap figyelmeztette is az őt követő befektetőket. hogy ezeknek a projekteknek a többsége mesterségesen tartja fent a tokenjei iránti keresletet, 50-100%-os, vagy akár még magasabb hozamokat kínálva. Ez nyilván nem folytatható a végtelenségig, így amikor kiürül a tank, jöhet majd a kijózanodás és a korrekció.

Egészen addig viszont bárki számára adott a lehetőség, hogy kisebb vagyonokat nyerjen, vagy éppen bukjon el ezeken a coinokon. Discord csoportunk kereskedője, Kenny például az YFI körül kialakult és már több, mint egy hónapja tartó hype hullámot lovagolta meg és ért el pozíciójával 400%-os hozamot, amit a Copytrader fiókját követők is automatikusan lemásolhattak.

Aki a DeFi tokenek további emelkedésében bízik, az FTX nemrégiben indított indexén keresztül akár egyetlen klikkeléssel is kitettséget szerezhet magának a terület 100 legfelkapottabb altja között.

FTX: 2020 végéig ingyenes a limites kereskedés

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img