Határidős szerződések jöhetnek a Coinbase-re a jövőben

Megosztom

A Coinbase tegnap bejelentette, hogy csatlakozott az amerikai Határidős Piacok Nemzeti Egyesületéhez (National Futures Association). Ez egyértelmű utalás arra, hogy a jövőben szeretnének a határidős piacok felé nyitni.

Az amerikai piacon megszokottnak számít, hogy egy vállalkozás belép az NFA-ba, mielőtt a CFTC-nél engedélyezteti a határidős szerződéseit. Ez a szervezet segít a tagjainak abban, hogy sikeresen végződjön az engedélyeztetési folyamat. Az USA-ban a CFTC, vagyis a Határidős- és Árutőzsdei Kereskedelmet Felügyelő Bizottság gyakorol ellenőrzést minden derivatíva felett és az ő engedélyük kell ahhoz, hogy a piacokon megjelenjen egy-egy határidős szerződés vagy opció.

A kriptós határidős szerződések piaca jelenleg 150 milliárd dollárt ér. A Coinbase konkurenseinél, a Binance-nél és az FTX-nél is a futures forgalma és népszerűsége messze megelőzi a spot piacét: az előbbinél például 3 az 1-hez arányban. Az elmúlt év bikapiacát, majd ezen belül a futures térhódítását a Coinbase egyelőre csak az oldalvonal mellől nézte végig.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel