Felavattuk Satoshi szobrát

Megosztom

Tegnap délután, a Graphisoft Parkban nagyjából 3-400 érdeklő és pár tucat újságíró előtt lelepleztük Satoshi Nakamoto szobrát. Bő hat hónapos folyamat ért ezzel véget, még mindig az esemény hatása alatt vagyunk, úgy érezzük, igazán jól sikerült.

Képekkel, videókkal, részletes beszámolókkal bőven fogunk még jelentkezni, addig is visszanézhetitek a teljes rendezvényt a Kripto Akadémia YouTube csatornáján, de természetesen ide is betesszük. Remek volt a hangulat, több olyan magyar vendéggel is beszélgettünk, aki külföldről, Németországból vagy Angliából jött haza miattunk.

A fotós még szerkeszti a képeket, a videós stáb a videókat, a drónfotók sem érkeztek még meg. Szóval sok munkánk lesz még, de ez kifejezetten örömteli, hiszen azt jelzi, hogy a világ jól fogadta Satoshi szobrát. Ami a nemzetközi médiát illeti, beszámolt már a Bloomberg, a Euronews is, több tucat kisebb médiatermékkel együtt.

Az Associated Press is jelen volt, ahogy az AFP is, így még számos további megjelenésre számítunk a következő napok, hetek során. A szervezésre kifejezetten büszkék vagyunk, hiszen bár a beszédek elhúzódtak, összességében minden simán ment.

Köszönjük, ha velünk tartottál tegnap, ha pedig nem, akkor nézd meg a fenti videót!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel