A Tether vezérigazgatója rosszkor tűnt el a Twitterről

spot_img

A Tether CEO-jának profilja eltűnt a Twitterről – vélhetően ő maga, vagy a kezelője törölte a profilt. Az igazgató, Jan Ludovicus van der Velde profilja a @urwhatuknow nick alatt volt megtalálható.

Utolsó tweetje október 4-én íródott és pont a Bloomberg magazinnak címezte azt, ahol a Tether kétes fedezetéről jelent meg egy írás.

“A pénzügyi rendszer újabb rabja próbálja bemártani a Tethert egy kis FUD-dal egy kis pénzért és azért, hogy pár nappal kitolja az elkerülhetetlen csődbe jutást.”

Fogalmazott a CEO.

Az igazgató mindig is rejtélyes és megfoghatatlan karakter volt, ezért sokan azt is megkérdőjelezték, hogy egyáltalán létezik-e és a van der Velde a valódi neve.

A Bloomberg cikke rávilágított arra, hogy a nagyjából 1 milliárd dollár értékű Tether van elhelyezve a Celsius lending platformján és ezen kívül több kriptós szolgáltatásnak is milliókat adtak kölcsön.

A CEO eltűnésének legésszerűbb magyarázata az lehet, hogy a Bloomberg ellen jogi lépéseket fontolgatnak és az egykori reakciók, tweetek és más nyilvános kommentek negatívan befolyásolhatják az ügy kimenetelét. A Tether technikai vezérigazgatója, Paolo Ardoino továbbra is aktív a közösségi hálón.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img