Háttérbe szoríthatja az altokat a bitcoin emelkedése

spot_img

Tovább folytatódik a visszaszámlálás. A cikk írásának pillanatában már csak kicsivel több mint 7 000 dollár választja el a bitcoint a májusban beállított 64 800 dolláros csúcs újbóli elérésétől.

A következő napokhoz az erőt továbbra is a következő 3 hétben esedékes ETF-el kapcsolatos döntés szolgáltathatja, aminek elfogadásához a szakértők a korábbiaknál nagyobb valószínűséget tulajdonítanak.

A bitcoin felé forduló figyelem kivéreztetheti az alt piacot, ahonnan a tőke már elkezdett a lendületbe kerülő BTC felé csordogálni. Ugyanez történt tavaly ősszel is, miután a PayPal októberben bejelentette, hogy be fogja vezetni a kriptopénzek vásárlásának lehetőségét. A hír érkezését követően a bitcoin szinte azonnal emelkedő pályára állt, amit az altok csak 4-8 hetes lemaradással kezdtek el lekövetni.

A bitcoin azonnal emelkedni kezdett a bejelentés után….

…miközben az altok még hetekig odalazó pályán mozogtak.

A 2017-18-as altszezon felvezetésére is hasonló körülmények között került sor:

Miközben 2017 őszén a bitcoin árfolyama 4000 dollárról 8000-ra növekedett…

…az altok kivártak a rakéták begyújtásával.

A korábbi tapasztalatok alapján tehát a következő hetekben a bitcoin birtoklása jobb választásnak bizonyulhat az altoknál. Idővel valószínűleg ezek is fel fognak zárkózni és valószínűleg még túl is teljesítik majd a BTC-t, azonban a heteken át tartó várakozás ismét kikezdheti egyesek idegeit és elhamarkodott cselekedetekre késztetheti

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img