All I want for Christmas is Mariah Carey – 20 dollárnyi BTC a szupersztártól

spot_img

Nincs mese, a mainstream felé ismét ütemesen araszolunk, mit araszolunk, öles léptekkel haladunk. Bár a Google Trends szerint a bitcoin iránti érdeklődés még mindig mélyponton van az ETF, és a közel rekordár ellenére is, az iparági szereplők készülnek a világ megújult figyelmére. Mariah Carry a Gemini kriptopénztőzsdével dolgozik együtt azért, hogy népszerűsítse a hölgyek körében a kriptopénzeket.

Az énekesnő régóta szívén viseli a nők pénzügyi tudatosságának elősegítését, a mostani együttműködés is ezt szolgálja. A “mariah” kulcsszóval mintegy húsz dollárnyi bitcoint kaphatunk a Gemini kriptopénztőzsdétől, remek lehetőség, amit érdemes kihasználni.

A művésznő az Instagramján kezdett el a vezető kriptopénzzel foglalkozni, az első bejelentkezésben a legfontosabb alapokkal kezd, mint például azzal, hogy bizony nem szükséges egy teljes egész bitcoint birtokolnunk, vásárolhatunk töredék értéket is.

Ez a kijelentés a kicsit is gyakorlott kripto-befektetők számára egyértelmű, a laikus közönség azonban újra és újra rácsodálkozik erre az információra. De ez így van rendjén, egyikünk sem született úgy, hogy blokkláncok szaladtak a szeme előtt, mielőtt az első lélegzetét megtehette volna.

A “mariah” kulcsszóval, vagy ha úgy tetszik kuponkóddal megszerzett bevételeket a Gemini jótékony célra fordítja, a Black Girls Code néven ismert szervezetet segítve. Ennek célja, hogy a kisebbségekhez tartozó hölgyek jelenlétét elősegítsék a technológia szektorban.

A Gemini célja a Carey együttműködéssel kettős, egyrészt a hölgyek felé szeretnének nyitni, másrészt a szerényebb bevételű társadalmi osztályok felé is, azokra, akik szeretnének a rendelkezésükre álló – mérsékelt – tőkével profitálni a bitcoin felfutásából.

Ha most szeretnél bitcoint, vagy más kriptopénzeket vásárolni, a Gemini mellett mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img