Tarantino NFT-ként árverezi el a Ponyvaregény kimaradt jeleneteit

spot_img

A Ponyvaregény hét, eddig sosem látott jelenetét tervezi elárverezni Quentin Tarantino. Az Oscar díjas filmrendező egy tegnapi rendezvényen jelentette be, hogy NFT-k formájában szeretné értékesíteni a filmtörténeti ritkaságokat. A vásárlók a jelenetek mellett az ezekhez tartozó, kézzel írt forgatókönyveket, valamint Tarantino audio kommentárját is megkapják. A jelenetekre az OpenSea aukciós oldalon lehet majd licitálni.

Érdekesség, hogy míg a legtöbb NFT a teljesen nyitott Ethereum blokkláncon kerül kibocsásra, Tarantino munkái a Secret Network hálózaton válnak majd elérhetővé. Az SCRT oly módon képes hitelt érdemlően bizonyítani egy digitális anyag eredetiségét, hogy annak tartalmát nem fedi fel másokelőtt, vagyis tényleges hozzáférést csak a tulajdonos számára biztosít. A filmrészleteket ily módon kizárólag csak a vásárlók tudják majd megtekinteni és ők dönthetik el, hogy megosztják-e azokat a külvilággal.

“A Secret Network a rajongókkal való kapcsolat egy teljesen új formáját teszi lehetővé. Izgatottan várom, hogy részese lehessek ennek.” – mondta Tarantino.

A Secret Network programozható magánszférája sokféle kreatív felhasználási mód előtt nyithat utat, a privát és felnőtt tartalmak biztosításától kezdve, az előfizetéses szolgáltatásokon át, egészen a személyes adatok hatékonyabb védelméig. A Binance éppen a napokban vette fel kínálatába a projekt tokenjét, aminek az értéke azóta a duplájára emelkedett.

A filmrészletek kikáltási árát egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, de azt már tudni lehet, hogy a Ponyvaregény aukcióra valamikor novemberben fog sor kerülni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img