Sebestyén Balázs tanácsa kezdő kripto kereskedőknek

spot_img

Sebestyén Balázs hazánk talán legismertebb kripto hívője, aki amellett, hogy az általa vezetett népszerű rádióműsorban is rendszeresen kitér a bitcoinnal és ethereummal kapcsolatos legfontosabb történésekre, saját elmondása szerint megtakarításait is kizárólag kripto alapú befektetésekben tárolja.

Balázs néhány napja a Concorde befektetési csoport szakértőivel ült le beszélgetni a kripto piac múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A felvétel egyik vissza-visszatérő témája a kereskedés volt, amivel kapcsolatban most a 26:23-tól kezdődő szegmenst ajánlanám a figyelmetekbe.

Ennél a résznél megtudhatjuk, hogy mi volt az a legnagyobb hiba, amit a 2017-es bika piac csúcspontján Balázs és rajta kívül még sok más, akkor még kezdő kriptós is elkövetett. Az elhangzottakat az előttünk álló hónapok előtt különösen fontos lesz észben tartani.

A beszélgetés során más témák, például az ethereum bányászat és a blokklánc térhódítása is szóba kerültek, de aki pedig jobban odafigyel, még néhány mém gyanús elszólásra is felfigyelhet (Valerij Butalkó).

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Novemberben is folytatódik 2000 dollár összdíjazású kereskedési versenyünk

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img