spot_img

Novemberben is folytatódik 2000 dollár összdíjazású kereskedési versenyünk

spot_img

Mától, vagyis november elsejétől tovább folytatódik kereskedési versenysorozatunk. A részvételhez ezúttal is csupán csak egy Kripto Akadémián keresztül létrehozott Binance tőzsdei fiókra lesz szükségetek. A novemberi fordulóban ismét 2000 dollárt fogunk szétosztani a legaktívabb traderek között, az októberi verseny végeredményeit pedig előreláthatóan kedden, vagy szerdán fogjuk közzétenni. Az utolsó ezzel kapcsolatos részeredményeket itt találjátok.

Központi ajánlatok és oldal specifikus bónuszok

Hogy piacvezető szerepét megőrizze, a Binance különböző bónuszokat kínál az ügyfeleinek. Ezek egy része állandóan elérhető, mások viszont csak időszakosan vannak jelen a tőzsde oldalán. Ami közös ezekben az ajánlatokban, hogy központi promócióként az oldal összes felhasználója részt vehet bennük. Ezek közé tartozik például:

  • a BNB coin tartásával elérhető 25%-os fee csökkentés,
  • a határidős kereskedési versenyeken való részvételi lehetőség,
  • a bizonyos coinokra limitált ideig érvényes, de kiemelkedően magas megtérülést ígérő stake-elési lehetőség.

Habár a legtöbb időszakos központi promó nagy díjalappal kerül megrendezésre, a felhasználók több (tíz)millió fős mezőnyében ma már nehéz fizetős helyet elérni egy kereskedési versenyen, vagy becsusszanni egy limitált férőhelyes staking ajánlatba.

Ezeknél sokkal könnyebb kihasználni azokat az egyedi ajánlatokat, amiket a Binance egyes partnerei kínálnak számotokra.

A Kripto Akadémia például már több mint egy éve biztosítja, hogy azok, akik oldalunk linkjén keresztül regisztrálnak a Binance oldalára, a központi promóciókon túl további 20%-os jutalék visszatérítésre legyenek jogosultak. Ezt a tőzsdével kötött megállapodásunk teszi lehetővé.

Az eddig felsoroltak tehát összességében mind olyan ajánlatokat jelentenek, amelyeket a Binance vagy saját maga, vagy a partnereivel kötött megegyezések keretében biztosít a felhasználók számára.

A Kripto Akadémia trading race mindezekkel szemben az elérhető bónuszok egy teljesen új formáját jelenti, amit kizárólag csak rajtunk keresztül tudtok megszerezni.

Mi az a trading race?

A trading race lényegében nem más, mint egy jutalék termelő verseny, amin kizárólag a Kripto Akadémián keresztül regisztrált Binance felhasználók vehetnek részt. A küzdelem egy előre megadott időszakban és előre meghatározott díjalapért folyik. A verseny során úgy érhettek el jobb helyezést, ha a Binance-en végzett tevékenységeitek volumene után több jutalékot fizettek, mint közösségünk más tagjai.

A győzelemhez a Binance minden jutalékot felszámító szolgáltatása igénybe vehető, tehát a kriptopénz vásárlás funkciótól kezdve, a hagyományos és határidős kereskedői felületek használatán át, egészen a staking szolgáltatásokban való részvételig, bármilyen nektek tetsző módon kivívhatjátok a jogot a fizetős helyek egyikének megszerzésére.

A legnagyobb eséllyel persze a tőzsdén végzett kereskedéssel vághattok neki a kihívásnak. A rendelkezésünkre álló statisztikai adatok alapján, a rajtunk keresztül regisztrált legnagyobb jutalék termelők 90%-a a hagyományos, 10%-a pedig a határidős platformon folytat aktív tevékenységet.

Kripto Akadémia trading race

A következő Kripto Akadémia trading race 2021. november 1. – november 30. között kerül megrendezésre. A verseny összdíjazása 2000 dollár.

A nyeremények az alábbiak szerint kerülnek majd szétosztásra:

Akárcsak korábban, a trading race ideje alatt ezúttal is folyamatosan tájékoztatni fogunk benneteket a verseny állásáról.

A résztvevők a néhány naponta közzétett adatok alapján, a saját egyedi Binance azonosítóik segítségével követhetik nyomon az eredményeiket. Ez egy olyan számsort jelent, amit a tőzsdei fiókotokba belépve, az alábbi helyeken találhattok meg:

A tőzsde fejlécének jobb felső sarkában, a felhasználói fiókotok email címére kattintva:

A mobil alkalmazás főoldalának bal felső sarkára koppintva:

A verseny lezárulta és a végeredmények közzététele után, a nyertesek az info@kriptoakademia.com email címen, az egyedi azonosítóik megadásával kérhetik majd a nyereményeik kifizetését.

A verseny egyetlen rajtunk keresztül regisztrált felhasználó személyes adatait sem veszélyezteti. Az ezekkel kapcsolatos információkhoz a Kripto Akadémiának sincs hozzáférése, így ezeket még véletlenül sem tudjuk másokkal megosztani.

A legfontosabb információk és további feltételek:

Kripto Akadémia trading race

(2021. november 1. – november 30.)

Nyereményalap: 2000 USD

  • A versenyen kizárólag csak a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrált felhasználók vehetnek részt. A más módon létrehozott Binance számlák utólagos bekötésére jelenleg nincs lehetőség. Ha még nincs rajtunk keresztül regisztrált számlád, akkor erre a linkre kattintva hozhatsz létre egyet.
  • Ha nem vagy biztos benne, hogy rajtunk keresztül hoztad-e létre a fiókodat, küldj egy emailt az egyedi azonosítóddal az info@kriptoakademia.com címre és ellenőrizzük az állapotát.
  • A versenyben való részvétel minden valaha rajtunk keresztül regisztrált Binance felhasználó számára automatikus, előzetes regisztrációt nem igényel, de a nyeremények átvételéhez már minden esetben a jogosultak jelentkezésére van szükség. Ennek pontos módját az eredményhirdetés során fogjuk közzétenni.
  • A főbb kripto hálózatok magas tranzakciós költségei miatt, a nyeremények kifizetése során várhatóan előnyben fogjuk részesíteni a BEP20 USDT standardot. Ez egy Binance által támogatott szabvány, ami gyors és olcsó utalásokat tesz lehetővé. A BEP20-at a tőzsde mellett külső szolgáltatók (pl.: a Trust Wallet) is támogatják. A Kripto Akadémia magára vállalja az általa preferált kifizetési mód költségeit. Minden ettől eltérő kifizetési kérelem esetében, az ezeket terhelő díjak a nyereményekből kerülnek levonásra.
  • A verseny helyezési sorrendjének megállapítása kizárólag a Binance által kalkulált rendszerben történik. A tőzsde a levont jutalékokat bitcoinban mérve tartja nyilván, a verseny állásáról készített összefoglalókat mi is ebben kifejezve fogjuk közzétenni.
  • A Kripto Akadémia a változtatás jogát fenntartja.

A versenyben való részvételhez mindenkinek sok sikert kívánunk!

spot_img
spot_img