Matt Damon lett a Crypto.com reklámarca

spot_img

A Crypto.com a világ egyik legismertebb színésze köré építi legújabb reklámkampányát. A 2016-ban alapított startup egy mobil alkalmazás és egy bankkártya segítségével teszi lehetővé, hogy a világ bármely Visa elfogadóhelyén kriptovalutával fizethessünk.

A jelenleg 10 millió felhasználóval rendelkező Crypto.com 100 millió dollárt szán arra, hogy 20 országban bemutassa a David Fincher vezénylete alatt, Matt Damon főszereplésével készített reklámfilmjét. Damon, aki maga is a Crypto.com egyik befektetője, egy régi Apple reklámokra hajazó, inspiráló hatásúnak szánt monológgal buzdít arra, hogy merjünk belevágni az új dolgokba.

“A történelem tele van majdnemekkel. Azokkal, akik majdnem belevágtak a nagy kalandba, azokkal, akik majdnem elértek valamit, de végül mégsem voltak képesek túllépni a saját határaikon. Viszont akadtak olyanok is, akik a legfontosabb pilanatban mindent beleadtak és elkötelezték magukat a siker mellett.

Ezek a férfiak és nők, akik pont olyan egyszerű halandók mint te vagy én, végtelen nyugalommal és acélos akarattal léptek az ismeretlenbe, miközben azokat a szavakat suttogták, amiket minden rettenthetetlen ismer a rómaiak óta:

Bátraké a szerencse!”

A Crypto.com már számos celebbel és sportcsapattal kötött partnerségi megállapodást, melyek hatására az elmúlt egy év során megtízszerezte a felhasználóinak számát. Ezt a lendületes növekedést viheti tovább a nemrégiben bejelentett Forma 1-es szponzori szerepvállalásuk, illetve a Damon főszereplésével készített reklámfilmjük is, ami még több ember érdeklődését keltheti majd fel a szolgáltatás iránt.

A Crypto.com tokenek értéke is emelkedő pályán mozog

Nemrégiben egyébként a TradingView készített hasonló stílusú reklámfilmet, ahol a klasszikus, az oldal funkcióit bemutató anyag helyett, inkább egy üzenetet próbáltak átadni a nézők számára. A kereskedés és a hegymászás között párhuzamot vonó alkotás ugyan egész hangulatosra sikeredett, de a platform logójának a premierrel egy időben történő lecserélése már nem aratott osztatlan sikert a felhasználók köreiben.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Senkinek sem tetszik a TradingView új logója

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img