A BAT token ára 25%-ot emelkedett miután bejelentették a Solana-val való integrációt

spot_img

A tegnapi bejelentést követően, miszerint a Brave böngésző integrálódik a Solanával, a BAT token ára több mint 25%-kal megugrott.

A Brave weboldalán megosztott blogbejegyzés szerint az integrációval a Solana lesz az alapértelmezett blokklánc a decentralizált alkalmazások (dapp) támogatásához a böngészőn belül, a nagy sebesség és az alacsony költségek miatt.

“Mivel egyre több felhasználó és alkotó igényli a decentralizált webhez való gyors és megfizethető hozzáférést biztosító eszközöket, ez az integráció zökkenőmentesen megnyitja az utat a kriptofelhasználók számára” – mondta Brendan Eich, a Brave vezérigazgatója és társalapítója a közleményben.

Az integráció szerényebb hatással volt a Solana árfolyamára, amely az elmúlt 24 órában mindössze 1,7%-kal emelkedett, azonban a hét elején 260 dolláros történelmi csúcsot ért el.

A Brave böngészőt szeptemberben 36 millió havi aktív felhasználó használta, és az elmúlt hónapokban szorgalmasan bővítette funkcióit. Októberben a Brave Search lett a böngésző alapértelmezett keresőmotorja a Google helyett. Szeptemberben pedig bevezették a Brave Talkot, egy adatvédelmi szempontokat figyelembe vevő videokonferencia funkciót is.

További híreket és elemzéseket a Discord csatornánkon és a YouTube-on találtok.

/decrypt, cryptoslate/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img