Csütörtökön meetup a stresszkezelésről befektetők, kereskedők számára

spot_img

Ismét jelentkezik a Kripto Akadémia Online Meetup sorozata, ezúttal a stresszkezelés lesz a téma. Bizony ez olyasmi, amiről ritkán esik szó, azonban fontos lenne, hogy rendszeresen foglalkozzunk a témával. A stressz minden embert érint, ki jobban, ki rosszabbul kezeli. Azonban szinte senki sem tud igazán jól viszonyulni a saját érzéseihez, a saját problémáihoz.

Vendégünk Töttős Györgyi pszichológus, aki komoly rutinnal és tudással rendelkezik a témában. Györgyi dolgozott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, az ORFK-nál is, számos könyv szerzője. Az előadás színhelye szokás szerint a Kripto Akadémia Discord csatornája, tartsatok velünk mindenképp!

A részvétel mindenkinek ingyenes, az előadás után mindenkinek lesz lehetősége feltenni kérdéseit Györgyinek. Gyetek, tanuljunk, fejlődjünk együtt!

A kriptopénz-kereskedés, befektetés sokszor jár jelentős mértékű stresszel, éppen ezért fontos, hogy képet kapjunk arról, miként érdemes viszonyulnunk saját magunkhoz, milyen praktikákkal csökkenthetjük, legalábbis kezelhejtük a minket érő stressz mennyiségét, ezért szerveztük meg számotokra ezt a meetupot.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img