Minden idők legnagyobb airdropja?

spot_img

Az egyik legnépszerűbb ethereum alkalmazásnak, a decentralizált autonóm szervezet (DAO) governance tokenjének árfolyama ugrásszerűen megnőtt az airdropot követően.

Az Ethereum Name Service egy olyan protokoll, amely non-fungible tokeneket (NFT) bocsát ki és ethereum címeket, webes domaineket is képviselhetnek. A DAO tegnap este indította el ENS tokenjének airdrop portálját.

Az ENS NFT tulajdonosok jogosultak jelenleg az airdrop tokenek igénylésére. Sok felhasználó 20 000 dollár körüli airdropról számolt be. A projekt piaci tőkeértéke jelenleg 500 millió dollár felett mozog. Az igénylési folyamat kedden 12 órakor (UTC) indult el.

Az Ethereum Name Service domain tulajdonosok jogosultságát és az airdrop kiosztását egy olyan képlet alapján határozták meg, amely figyelembe vette azt, hogy egy cím mennyi ideje rendelkezik ENS domainnel.

A felhasználóknak a kiosztott tokenek igénybevételéhez szavazniuk kellett az ENS irányítási alapszabályzatának négy cikkelyéről. Ezek a cikkelyek annak biztosítására vonatkoztak, hogy az irányítás például ne vonhassa vissza az ENS tulajdonjogát, az irányítás megváltoztathatja a regisztrációs árakat és az irányításnak engedélyezze a támogatási program feletti ellenőrzést.

Az igénylőknek ezután delegálniuk kellett token szavazati jogukat, mielőtt megkapták volna a tokenjeiket. A delegáltak jelentkezése a múlt héten nyílt meg, és köztük a kriptoipar befolyásosabb szereplői közül is jópáran jelen vannak. A tokent már támogatja a Coinbase, amely még ugyan nem vette fel a tokent kereskedési kínálatába, de egy tegnapi tweetben közölte, hogy a vállalat részt vesz a kormányzásban. Tegnap esti állás szerint a Coinbase a legnagyobb delegált.

Az igénylési felületet, a tokenek igénylése előtti szavazásra és szavazati jog delegálására vonatkozó követelményt, valamint a zökkenőmentes bevezetést széles körben dicsérték, és egyesek a kriptotörténelem legsikeresebb airdropjai között emlegették.

“Az ENS az emberekért van” – mondta Brantly Millegan, az Ethereum Name Service üzemeltetési igazgatója a CoinDesknek adott nyilatkozatában. “Nincs befektető, decentralizált és a közösség mostantól meghatározhatja a protokoll legfontosabb paramétereit. Ez a Web 3 lényege”.

Te rész vettél az airdropban? További híreket és elemzéseket a Discord csatornánkon és a YouTube-on találtok.

/coindesk, blockcast/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img