HODL-ereknek szóló profi tippel nyitott új kereskedőnk

spot_img

Chartpunk személyében egy rendkívül tapasztalt befektetővel bővült a Discord szerverünk VIP részén elérhető kereskedői csapat. Egyik első posztjában, Chartpunk rögtön egy olyan hosszú távú indikátort ajánlott, ami jelentősen megkönnyíti a HODLerek életét és megóvhatja őket a veszteségtől.

„Ha nem lógsz a terminál előtt, és csak pár naponta néznél rá a BTC stashedre, ha nem akarsz swingekben infarktust kapni, de nem ülnéd végig poziban az összes medvepiacot.

Van egy pofonegyszerű ingyenes indikátor, ami egy ilyen jól trendelő eszköznél, mint a Bitcoin bárki számára lehetővé teszi azt, hogy az erős long trendben maradjon, és elkerülje a lefelé piacot.

Bull Market Support Band. Ezt tessék megjegyezni. És aztán tessék rátenni a BTC 3-napos chartjára. És aztán tessék megnézni milyen szép és nyugodt az élet BTC hodlerként.

Poziban vagy, amíg a 3 napos chart a BMSB felett zár. Kiszállsz ha nem. Beszállsz ha igen.”

A Bull Market Support Band indikátort megtalálod a TradingView felületén.

Chartpunk bemutatkozása pedig alább olvasható:

„Chartpunk vagyok és 2015 óta követem a blokklánc és kriptopénzek világát. Mind befektetőként, mind szabályozási szakemberként élesben ültem végig a 2017-es bull piacot, és az azt követő lejtmenetet is. Időközben pedig saját tőkém védelme érdekében elkezdtem képezni magam konzervatív trendkövető kereskedőnek.

Célom sosem volt a csúcsok és padlók eltalálása, a technikai elemzést hangsúlyozottan tőkevédelmi eszközként kezelem. Igyekszem az erős trendeket lekövetni, kizárólag hosszú távú pozíciókkal dolgozom. Nem vagyok nagy matekos, nem használok bonyolult algoritmusokat. Trendeket, szinteket és átlagokat figyelek. A chart patternek sem hoznak lázba.

Saját célra készített jegyzeteimet és elemzéseimet ősszel kezdtem megosztani a nagyvilággal, és a pozitív visszajelzéseket követően bátorkodtam csatlakozni a Kripto Akadémia szerveréhez. Elemzéseimet igyekszem minden délelőtt elkészíteni. Tudjátok, ember tervez…

A jelen csatornán közzétett elemzések kizárólag információs és edukációs célú anyagok. Tudjádok: DYOR! És ami még fontosabb: Do Not Trust, Verify!”

Ha kíváncsi vagy Chartpunk és a többi kereskedőnk tippejire, ötleteire és szignáljaira, fizess elő a Kereskedési Tippek szolgáltatásunkra és gyere fel a Discord szerverünkre!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img