spot_img

ICY: airdrop az ICX tulajdonosoknak

spot_img

Egy júniusban tett ígéretet fog valóra váltani az Icon fejlesztését felügyelő alapítvány. A szervezet még a nyár folyamán jelentette be egy új token, a sokáig ICE néven emlegetett, de végül ICY néven érkező új kriptovaluta indulását.

Az ICY-t valamikor december utolsó hetében, egy airdrop formájában, 1:1 arányban fogják kiosztani az ICX tulajdonosoknak. Az eseményt tegnap jelentették be, így a nagyobb tőzsdék egyelőre még nem reagáltak arra, hogy támogatni fogják-e az osztogatást.

Egyelőre az alábbi appok és walletek azok, ahol a tárolt, stake-elt, vagy delegált ICX és sICX letétek után biztosan jogosultságot lehet szerezni az airdropra: Iconex, Hana, Balanced, Omm, IconFi. A megszerzett tokeneket később, egy külön erre a célra kialakított felületen lehet majd lekérni, ám ezek közül kezdetben csak 20%-a lesz azonnal hozzáférhető, a maradék egy 3 éves időszak alatt, kisebb részletekben kerülhet majd a tulajdonosok birtokába.

Az ICY egy új blokklánc, az ICE Network kriptovalutája lesz, ami az Icon Ethereummal (EVM) is kompatibilis, okos szerződések és decentralizált appok futtatására specializált hálózata lesz.

Az ICY tokenek felhasználhatósági módjairól, gazdasági rendszeréről, valamint az airdoppal kapcsolatos további részletekről a következő hetekben fognak többet elárulni.

Amennyiben egy nagyobb tőzsde bejelentené az airdrop támogatását, az esélyt jelenthetne az ICX számára, hogy kitörjön az immár 3 év tartó oldalazásból. A tokennek sok más kriptovalutával szemben még nem sikerült megközelítenie sem a korábbi rekord árfolyamát és az ICY tegnap éjszakai bejelentése óta is közel 20%-ot vesztett az értékéből.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

@spot_img
spot_img