spot_img

Nők a kriptopiacon: beszélgetés Dávid Judittal, a BlockChange pénzügyi vezetőjével

spot_img

A nők vajon jobb befektetők mint a férfiak? Többek között erre a kérdésre keresik a választ a ma este hét órától kezdődő BlockChange Live szervezői és vendégük Dávid Judit, aki a 18 hazai kriptovaluta ATM-et üzemeltető cég pénzügyi vezetője.

Habár a nők arányaiban jóval kisebb számban jelen vannak jelen a kripto piacon, néhányuk már letette névjegyét az asztalra. Sokan nem tudják, de például egy nőnek köszönhetjük a Metamask megjelenése előtti legnépszerűbb Ethereum tárcának számító MyEtherWallet létrejöttét (Taylor Monahan), illetve hogy miközben a világ nyugati felén mindenki CZ-t tartja a Binance első számú vezetőjének, addig keleten egy Yi He nevezetű hölgy számít a tőzsde mindeható (és állítólag CZ felett is álló) urának.

Taylor Monahan és Yi He

Ha tehát kíváncsiak vagytok arra, hogy milyen is lehet nőként helytállni a kriptopénzek világában, mindenképpen csatlakozzatok a ma este 7 órakor kezdődő Facebook közvetítéshez.

A résztvevőktől kérdezni is lehet, amire nem csak élőben, hanem a nap folyamán a BlockChange Facebook oldalának továbbított üzenetek formájában is adott a lehetőség. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők és a beszélgetés házigazdája, Taraczky Andrej.

A BlockChange Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta ATM szolgáltatója, ami 18 db Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dogecoin vásárlásra alkalmas automatát üzemeltet. Ha szeretnél többet is megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange ATM kereső oldalára, vagy nézd meg a róluk készített bemutatónkat.

@spot_img
spot_img