A holnapi az utolsó nyílt nap, még két izgalmas előadással készülünk!

spot_img

Holnap még lesz időd körülnézni a Discord szerverünkön, ahol épp nyílt napokat tartunk. Most még ingyenesen elérhetőek számodra azok a tartalmak, amik az év többi részében csak a VIP közösség számára hozzáférhető. Ugyanúgy hozzáférsz az összes múltbeli beszélgetéshez, tananyaghoz és elemzéshez is, vagyis az évek alatt összegyűjtött kollektív tudáshoz.

Miután vége a nyílt napoknak, már csak egy kis időd marad előfizetni: hétfőn lezárjuk a Black Friday-t. Addig még felhasználhatod a kuponkódjainkat:

  • Használd a FRIDAY3 kuponkódot, hogy 30%-os kedvezményt kapj a 3 hónapos előfizetésre.
  • Használd a FRIDAY6 kuponkódot, hogy 35%-os kedvezményt kapj a a 6 hónapos előfizetésre.
  • Használd a FRIDAY12 kuponkódot, hogy 40%-os kedvezményt kapj az 1 éves előfizetésre.

A kuponkódokat a Kereskedési Tippek oldalon, a csomag kiválasztása után az “Előfizetek” gomb megnyomása után tudod megadni. A kuponkód kedvezménye az első előfizetési díjra vonatkozik.

Hasonló árakció már csak jövő ilyenkor lesz, ezért érdemes betárazni előfizetésből, hogy mindig a piac előtt járj!

A nyílt napok mellett minden nap streamelünk is a Black Friday hétvégén. A Kereskedői Kerekasztalt átraktuk csütörtökről ma estére: itt egy kötetlen beszélgetésre lehet számítani a kereskedőinktől, este 7-től. Sajnos betegség miatt Richard-Gere kiesett és régi kereskedőnk, Balage sem tud megjelenni, de a jó hangulat így is garantált.

A holnapi streamben pedig egy igazi hardcore szakértőt hívtunk, aki megmutatja, hogyan tudsz saját NFT-t gyártani és eladni és hogyan tudsz pénzt csinálni az NFT-kből. Csatlakozz a Discord-ra vagy a YouTube csatornánkra, hogy élőben követhesd.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img