Csütörtök este csak a hölgyeké a terep a Kripto Akadémián

spot_img

Ismét eltelt egy év, elérkeztünk a Kripto Akadémia Online Meetup sorozat idei utolsó eseményéhez. Különleges eventtel készültünk nektek a végére, a csütörtökön, 18:00-kor kezdődő beszélgetésben két női vendéget várunk. Arról lesz szó ugyanis, hogy miként is fest a hölgyek szerepe a kriptopénzek piacán.

Mindkét vendégünk komoly tapasztalattal rendelkezik ezen a piacon, lássuk, kikől van szó!

  • Lőrincz Barbara Renáta a CoinCash.eu marketing feladatait látja el, Barbara nem csupán érti a kriptopénzek piacát, de még azt is tudja, hogy kell eladni, meggyőzni másokat az innováció erejéről.
  • Debreczeni-Raskó Gabriella, a felvásárlásig a MrCoin kriptopénzváltó meghatározó szereplője, marketing, szervezetépítés, egyéb kulcs pozíciókban. Gabriella oroszlánrészt vállalt az ország legelső kriptopénz váltójának felépítésében, így nála jobban kevesen tudják, milyen nőként jelen lenni ebben az iparágban.

A célunk az, hogy a lehető legtöbb hölgyet szólithassuk meg, nem titok ugyanis, hogy a nemek aránya finoman szólva is egészségtelen Satoshi földjén. Természetesen férfiak is részt vehetnek az eseményen, azonban elsősorban nőket várunk most.

Tartsatok velünk, ismerjük meg együtt a nők helyzetét a kriptopénzek piacán, oszlassuk el a tévhiteket, javítsunk a nemek arányán!

Live streamben láthattok bennünket, érdemes velünk tartanotok! Gyertek, építsük a hazai kriptopénz közösséget, fejlődjünk, tanuljunk együtt!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img