Márciusig 20 000-re várja az étert a Goldman Sachs korábbi vezetője

spot_img

Bár a jelenlegi zuhanásokat látva a legtöbb újonc befektetőnek örökre elmegy a kedve a kriptopénzektől, a kicsit is rutinosabbak szinte teljes nyugalommal tekintenek az eseményekre. Ez a piac ezzel jár, óriási a volatilitás, vagyis az árfolyamok sérülékenysége. Most ráadásul egy vis maior, a koronavírus legújabb variánsa, az Omikron, pontosabban az erre adott piaci válasz is a nyakunkon. Illetve a FED döntései sem kedveznek a piacoknak, úgy tűnik szűkebbre veszik a nadrágszíjat, ami a gazdaságélénkítést illeti. Mindezek mellett Raoul Pal, a Goldman Sachs korábbi felsővezetője márciusig 20 000 dollárra várja az ethereum árfolyamát.

Pal korábban a Goldman Sachs európai operációit vezette, majd több különböző, saját tőkealapot gründolt, jelenleg a Ral Vision néven ismert videós elemzéseire fókuszál többedmagával. Egy nemrég készült interjúban arról beszélt, hogy még mindig úgy látja, inkább 15 000-hez, mintsem 10 000-hez közel látja az éter árfolyamát év végéig.

Azt is hozzátette, hogy jövő év nyarára a 40 000-et sem tartja elképzelhetetlennek, a staking és egyéb folyamatokra alapozva, amiket az Ethereum ökoszisztémában látunk. A “kiinduló” értéke a jövő érvre pedig 20 000 USD, méghozzá márciusig. Arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy az Ethereum számos komoly, minőségi kihívóval rendelkezik, a “nem érdekel” választ adta.

Kifejtette, hogy a piac természetes folyamatai közé tartozik az, hogy a bitcoint egy idő után megszorongatja az éter, az étert pedig a mostani kihívói, például a solana, aminél szintén lesz jobb egy idő után. A piac folyamatos változáson, fejlődésen megy keresztül, a szakember meggyőződése szerint ez természetes.

A riporter kérdésére azt is elárulta, hogy a solana-t 2000 dollárra várja ebben a ciklusban. Ha most szeretnél étert, solanát, vagy bármilyen egyéb kriptopénzt vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img