NFT-ket bocsát ki az Ubisoft, pénteken már egy játékukban is elérhetők lesznek

spot_img

A világ egyik legnagyobb játékfejlesztő cége NFT kibocsátásra készül. Az Ubisoft vezetője tegnap jelentette be, hogy ezek közül az elsők már holnapután, vagyis december 10-től elérhetőek lesznek a vállalat egyik játékában.

Az újdonság a fenti videón is látható Ghost Recon: Breakpointban fog debütálni, amiben egyedi díszítéssel és sorszámokkal ellátott kiegészítőkre tehetnek majd szert a játékosok. Az ehhez hasonló tárgyakra óriási az igény a gamerek köreiben, a fanatikusok nem sajnálják a pénzt arra, hogy a kedvenc játékuk által felkínált alap kinézet helyett inkább például Mikulásnak öltözve és rózsaszínre festett Uzival ölhessék az ellenséget.

December 10-én érkeznek az első Ubisoft fegyver NFT skinek, amiket néhány nappal később a maszkok és nadrágok fognak követni.

Az Ubisoft NFT-k neve Digits lesz és nem csak a saját karaktereknek lehet majd velük egyedi kinézetet kölcsönözni, mert ha valaki rájuk unt, akkor szabadon tovább is adhatja őket az Ubisoft fennhatóságán kívül eső Rarible és Objkt NFT piactereken.

Az Ubisoft Digits NFT-k a Tezos blokkláncon kerülnek kibocsátásra. Ennek esti bejelentését követően az XTZ árfolyama közel 40%-ot emelkedett.

Az első Digits kollekció kibocsátása egyfajta nyilvános (Béta) tesztnek fog minősülni, de ha ezek forgalomba hozatala nem jár nagyobb fennakadással, akkor hamarosan újabb, és más játékokban is elérhető tárgyak fogják őket követni. Az Ubisoft NFT programjáról a jövőben Ubisoft Quartz néven hallhatunk majd többet.

Ha szeretsz játszani és a kriptók világában is eligazodsz, mindenképpen olvasd el a lenti felhívásunkat!

Play-to-Earn csapatot építünk: játékosokat, oktatókat és vezetőt is keresünk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img