Újra 50 000 dollár fölött a BTC árfolyama, 5000 dolláros első befizető bónusz a SimpleFX-től

spot_img

A bitcoin árfolyama közel 10 000 dollárt erősödött a szombati 42 000 dolláros mélypont óta. Az egyelőre még nem egyértelmű, hogy egy trendfordulónak, vagy csak az ehhez hasonló zuhanások után jellemző mini korrekciónak lehettünk tanúi.

A kedvező hangulatot azonban igyekszik kihasználni partnerünk, a SimpleFX, ami a következő egy hét során megduplázza az újonnan regisztrálók első befizető bónuszait. December 15-ig tehát a korábbi 2500 helyett akár 5000 dollár értékű extra visszatérítésre is szert tehet, aki az email címének megadásával regisztrál és befizet az oldalra. A SimpleFx támogatja a mindössze 1 dollárba kerülő Tron USDT, a BSC BEP-20 és a Bitcoin Lightning Network tranzakciókat is.

A kriptopiac zuhanása egybeesett a hagyományos tőzsdék mélyrepülésével, amelyeken a hét elején szintén egy lehetséges talpraállás jelei mutatkoztak. Egyes részvények, például az Alibaba, az Airbnb, vagy éppen a Baidu 8%-ot meghaladó pluszban zárták a napjaikat, de a nyersanyag kategóriában futó USOIL is 7%-kal erősödött. Ezek szintén elérhetőek a SimpleFX kínálatában.

Akár folytatódik az emelkedés, akár alábbhagy a vásárlási kedv és lefelé mennek tovább az árfolyamok, a volatilitás egész héten velünk maradhat, ami jó lehetőséget teremt a kereskedésre.

A 2014 óta működő SimpleFX mindössze egy email cím megadásával teszi lehetővé a kereskedést. A kifejezetten mobiltelefonokra kifejlesztett Webtrader alkalmazásuk elérhető az Android, iOS és Huawei készülékekre is, de akár a Metatrader 4-el is összeköthető.

A SimpleFX által támogatott egyszerű, olcsó és gyors Tron, Binance Smart Chain és Bitcoin Lightning utalások lehetővé teszik, hogy bármikor belevethessük magunkat a kereskedésbe és kihasználjuk a jelenlegi helyzetben rejlő lehetőséget. Ha szeretnél élni a december 15-ig érvényes, 5000 dolláros első befizető bónusszal, itt hozhatod létre a regisztrációdat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img