Lezárult a Satoshi Nakamoto szobor NFT pályázat

spot_img

Amióta szeptember 16-án felavattuk a világ első Satoshi Nakamoto szobrát, sokan kérdeztétek, hogy vajon mikor lesz NFT, éppen ezért nem sokkal később meg is hirdettünk egy pályázatot. Több tucat pályamű érkezett, mindenkinek köszönjük, aki idejét, kreativitását szánta ránk.

A beérkezett pályaművek rengeteg különböző megközelítést, gondolkodásmódot tükröztek, mindenki másképp “öltöztette fel” Satoshi szobrát. Számunkra nagy élmény volt látni, hogy milyen sokakat inspirált a munkánk, bár a pályázatok mögötti alkotókról nem sokat tudunk, hiszen nem kértünk önéletrajzokat, az kiderült, hogy sok különböző személyiség, eltérő látásmód jelent meg a kihívás során.

A Satoshi szobor felállítását szervező csapat tagjainak ugyanakkor más-más művek lettek a kedvencei a beérkezett alkotások közül, olyan alkotás nem született, amely mindannyiunk egyhangú és lelkes támogatását egyszerre élvezni tudja. 

Márpedig, szeretnénk, ha ez a projekt nemzetközi szinten is nagy teret nyerne, hisz minél szélesebb körben tudjuk értékesíteni a kollekció darabjait, minél nagyobb a felhajtás körülötte, annál értékesebbé válhatnak idővel az alkotások, ezáltal pedig jó befektetéssé a vásárlók számára. Úgy gondoljuk, hogy mind a mi érdekünk, mind a vásárlók érdeke az, hogy kiemelkedő művészi színvonalú és figyelemfelkeltő alkotásokból álljon a kollekció. 

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítjuk, a tanulságokat levonva gondoljuk újra a projektet.

-A Satoshi Nakamoto szobor csapata

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img