Játék készül a Bored Ape Yacht Club-ból

spot_img

Nyolc hónapja már, hogy a Bored Ape Yacht Club lett az egyik legismertebb és legértékesebb NFT projekt a viágon, miközben az Adidas és sok celeb is felugrott a vonatra. A virtuális majmok most egy játékot kapnak.

A Yuga Labs fejlesztőcsapat, a Bored Ape Yacht Club megalkotója ma jelentette be, hogy egy play-to-earn játék fejlesztésébe kezd, közösen az Animoca Brand-szel. Az Animoca-ról azt kell tudni, hogy ők a The Sandbox fejlesztői is, ami az egyik legismertebb metaverzum játék. Egyben befektetők is sok más játékban, mint az Axie Infinity vagy az NBA Top Shot.

A Bored Ape Yacht Club megjelenése jövő év második negyedévére várható, de ezen kívül csak annyit árultak el, hogy egy play-to-earn játékról lesz szó, ami valamilyen módon hasznosítja majd a létező NFT-ket a szériából.

Az sem tisztázott, hogy a játék csak az NFT tulajdonosoknak lesz elérhető, vagy bárkinek és az NFT birtokosok valamilyen bónuszt kapnak majd a játékban.

Az NFT kollekció egyfajta exkluzív klubként is szolgál, aminek tagjai érdekes jutalmakat kapnak: tagjai lehetnek egy exkluzív Discord szervernek, egyedi merchandise termékeket kapnak és részt vehetnek élő rendezvényeken is, például egy The Strokes koncerten vagy Chris Rock fellépésen.

A Bored Ape NFT-ket most is több százezer dollárért árulják. A birtokosai között ott van Jimmy Fallon, Stephen Curry és Post Malone is.

/decrypt.co/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img